Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Tilbehør

Om tilbehør

I vår tilbehørseksjon har vi valgt å ha et lite utvalg som er oversiktlig og lett å finne frem i. Du finner produkter fra våre leverandører Joma og Macron, som er kjent for flott design. Merkene brukes av flere lag i Premier League, La Liga og av Serie A-klubber, så du kan være sikker på at kvaliteten holder mål.

Vi selger alt fra baselayer til baller og overtrekkstrøyer og har nylig også fått inn førstehjelpsvesker fra Masita, som inneholder alt til førstehjelp og lette idrettsskader. Vi prøver hele tiden å finne de beste produktene til vår tilbehørside, så finner du ikke det du mangler, kan du gjerne skrive til oss. Vi har kontakt med mange leverandører som muligens kan ha det du ser etter, på lager.

Strømpetape og støvelbager

Vår strømpetape, eller fotballtape som det også kalles, fås i alle standardfarger og kan hjelpe til med å holde leggskinnene på plass. Tapen sørger for at leggskinnene ikke glir opp og ned på bena når man har gjort en sklitakling. Rullene kan kjøpes i pakker à 10 stk. og har en lengde på 20 meter, så bare ved å kjøpe én pakke er det rikelig til mange kamper fremover.

Med våre støvelbager kan du gi fotballskoene dine ekstra pleie. De er ideelle når fotballskoene er blitt skitne eller våte, slik at du ikke får skitnet til andre ting i sportsbagen din. Støvelbagene kan enkelt vaskes i vaskemaskinen og kan også brukes til oppbevaring av strømpetape eller lignende.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)