Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Sportstøy med trykk til laget ditt

Sportstøy med trykk - design på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Sportstøy med trykk til laget ditt

Eksempler fra våre kunder

Trenger du sportstøy med trykk til laget ditt?

Vi er eksperter på å levere stort sett alle typer sportstøy med trykk. Dette gjelder alt fra fotballsett til små fotballklubber, innebandytøy til mellomstore lag og løpetrøyer til noen av de største virksomhetene i landet.

Vi står for alle deler av prosessen selv, og vi selger noen av de beste merkene på markedet. Vi garanterer derfor alltid den beste kvaliteten – og kanskje også de beste prisene.

Macron Wezen Fotballsett
Se priser og utvalg

Sportstøy til alle nivåer

Det finnes mange forskjellige sportsgrener – og de fleste kan spilles på alt fra elitenivå til hobbynivå med gode venner. I våre øyne er det imidlertid superviktig å se bra ut som lag på alle nivåer, ettersom det gir samhold og kampgnist. Ved å ha flotte logoer eller spesielle tekster trykket på tøyet kan man skille seg ut litt ekstra i mengden.

Hos Sportmonda tilbyr vi et stort utvalg av sportstøy, og vi er svært opptatt av at vi alltid skal tilby god kvalitet til en fornuftig pris. Enten man liker ensfarget sportstøy best, eller om det skal være litt fargespill i tøyet, er det bare å velge mellom våre mange modeller og de ulike detaljene. Vi tilbyr det meste innen sportstøy i størrelser fra 6XS til 3XL (noen modeller finnes i både mindre og større størrelser). Samtidig kan dere bestille forskjellige størrelser på over- og underdeler hvis dere ønsker det.

Vi benytter oss av en rekke forskjellige produsenter – og vi tilbyr for eksempel et stort utvalg av modeller fra Joma og Macron, siden de generelt har plagg av høy kvalitet med flott design.

Stort utvalg i lagets farger

Vet du allerede at klubben eller laget deres skal spille i bestemte farger? Det er fortsatt mange muligheter. Hvis lagets farger er for eksempel blått og hvitt, kan vi tilby mange forskjellige design.

Vi har sett med tynne striper og tykke striper på tvers, og vi har sett med detaljer på armene eller fargekombinasjoner på brystet. Settene kan også ha tykke eller tynne loddrette striper eller til og med fargekombinasjoner i små firkanter. Men vi tilbyr naturligvis også helt enkle og ensfargede spillertrøyer.

Nedenfor kan du få en idé om det store utvalget vårt ved å se på bare to farger (blått og hvitt) – og shortsene kan alltid velges i andre farger:

Joma Inter
Joma Inter Lagsett
Se priser og utvalg

Joma Tiger
Joma Tiger Lagsett
Se priser og utvalg

Joma Flag
Joma Flag Fotballsett
Se priser og utvalg

Joma Crew III
Joma Crew III fotballtrøyer
Se priser og utvalg

Joma Winner
Joma Winner fotballtrøye
Se priser og utvalg

Joma Essential
Joma Essential Klubbdrakt
Se priser og utvalg

Joma Champion V
Joma Champion V fotballtrøyer
Se priser og utvalg

Joma Combi
Joma Combi Lagsett
Se priser og utvalg

Joma Hispa
Joma Hispa Lagsett
Se priser og utvalg

Enkelt å bestille trykk på eget sportstøy

Når man kjøper sportstøy med trykk hos Sportmonda, er standardtrykk med i prisen, det vil si at følgende allerede er inkludert:

Når du har bestemt deg for hvilken modell og farge du vil ha på sportstøyet ditt, er det tid for å velge trykket. Her har vi bygget opp en intuitiv meny som guider deg gjennom de forskjellige valgene. Du kan for eksempel velge mellom fem forskjellige skrifttyper og flere forskjellige farger til trykket:

Skrifttyper:

Skrifttype Trykkmuligheter

Eksempler:

ARGENTINA Skrifttype
Skrifttype Trykk Argentina
SPANSK Skrifttype
Skrifttype Trykk Spansk
ITALIENSK Skrifttype
Skrifttype Trykk Italiensk
ENGELSK Skrifttype
Skrifttype Trykk Engelsk
FRANSK Skrifttype
Skrifttype Trykk Fransk

Fargene som tilbys, avhenger av fargevalget på trøyene. Her er et eksempel på noen av de fargene du kan velge mellom:

Muligheter for trykkfarge

Den lille klubblogoen på brystet kan gjerne ha flere farger, men da blir det et tillegg på 49 kr i prisen. Klubblogoen plasseres på venstre side av brystet og har normalt en størrelse på ca. 7,5 cm i bredden, med mindre dere spesifikt ønsker noe annet.

Joma Tiger Klubblogo

I tillegg tilbyr vi også trykk av sponsorlogo på sportstøyet deres. Vi kan trykke akkurat det som sponsoren deres ønsker – dere må bare sende oss sponsorlogoen. Vi kan bruke flere forskjellige filtyper, men resultatet blir ofte best med logoer i vektorformat (f.eks. .svg, .eps eller .ai). Sponsorlogoene kan også trykkes i én eller flere farger. Hvis dere ikke har en egen sponsor, har dere muligheten til å velge Sportmonda som sponsor og dermed få 10 % rabatt på ordren.

Joma Combi Sportstøy
Se priser og utvalg

Sportstøy med eget trykk til virksomheter

I dag er det stort fokus på mosjon og deltakelse i diverse aktiviteter for helsens skyld. Mange firmaer har blitt gode til å motivere de ansatte ved å tilby dem sunne goder, og av og til er sportstøy blant disse godene. I dette tilfellet er det smart dersom virksomhetene får trykk på sportstøyet, slik at man utnytter muligheten for eksponering og til å skape en følelse av tilknytning fra medarbeiderens side.

Hos Sportmonda kan man gjøre noe ekstra ut av sportstøyet sitt. Vi tilbyr sportstøy av høy kvalitet i mange herlige farger – samt trykk uten begrensninger. Vi legger vår ære i at vårt sportstøy med trykk skal få deg til å føle deg vel og klar til dyst i din egen sportsgren.

Selv om virksomheter ofte kjøper sportstøy til forskjellige løp, opplever vi også at flere bedrifter begynner å ha for eksempel fotballag, håndballag eller sykkellag.

Når det gjelder fotball, velger mange bedriftslag å delta i ulike bedriftsturneringer. Det er også mange andre muligheter, men her kan man i hvert fall lett få mange gode opplevelser og møte konkurrenter, leverandører eller kunder.

Spørsmål om sportstøy med trykk

Har dere noen spørsmål om kvalitet, valgmuligheter eller noe helt annet, så må dere endelig bare sende oss en e-post på info@sportmonda.no.

Vi sitter klare til å svare på alle spørsmål dere måtte ha, eller vi kan bidra med for eksempel forslag til designet.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)