Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Design spillertrøyer til laget ditt

Spillertrøyer med trykk - design på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Design spillertrøyer til laget ditt

Eksempler fra våre kunder

Trenger du spillertrøyer til laget ditt?

Er dere på jakt etter nye spillertrøyer til laget eller foreningen deres? Gjør dere selv en tjeneste og ta en titt på vårt utvalg av spillertrøyer og annet spillertøy med trykk. Kvalitet og design er helt topp – og vi har alltid gode og konkurransedyktige priser.

Spillertrøyer med trykk

Craft Fade lagsett med trykk

Se priser og utvalg

Like spillertrøyer med trykk er uten tvil noe som kan gi idrettslag en følelse av samhold og stolthet. Hvis det samtidig er spilletrøyer av høy kvalitet med flott design, vil effekten bare bli større. En stor del av motivasjonen vår ligger her. Vi har nemlig en ambisjon om å levere flotte spillertrøyer av høy kvalitet til lag i alle størrelser.

På spillertøy til fotball, håndball og andre sportsgrener er trykket et svært viktig element. Vi tilbyr derfor stor valgfrihet når det gjelder trykket, samtidig som vi svært gjerne bidrar med hjelp og veiledning hvis du vil være sikker på at for eksempel størrelsen på trykket er innenfor normalen.

Spillertøy til fotball

Vi startet opprinnelig med å lage spillertøy til fotball. Derfor har spillertrøyer til fotball også en spesiell plass i hjertene våre.

Vi har også spilt fotball selv – og på den måten startet vi med inngående kjennskap til de kravene og forventningene spillerne har til spillertrøyer. Med tiden har vi imidlertid erfart at mange av forventningene til kvalitet, design og trykk går på tvers av en rekke sportsgrener.

Spillertøy til håndball

Craft Contrast spillertrøyer med trykk

Se priser og utvalg

Når det gjelder spillertøy til håndball, er vår erfaring at det er stort fokus på holdbarhet, ettersom trøyene ofte blir dratt og revet i. Vår kvalitetstest av tøyet innebærer derfor at vi også tester for dette, for å være sikre på at vi kan imøtekomme forventningene.

På de fleste andre parametre har forventningene til spillertrøyer for håndball store likheter med forventningene til spillertrøyer for fotball.

Billige spillertrøyer

Vi selger spillertrøyer med trykk i mange forskjellige prisnivåer. Derfor er det også mulig å finne billige spillertrøyer hos oss. Det er imidlertid viktig for oss å understreke at vi ikke inngår kompromisser når det gjelder kvaliteten på tøyet.

Derfor kan vi heller ikke se bort ifra at det kan være mulig å finne billigere spillertrøyer andre steder. Men til gjengjeld kan vi garantere at dere får god verdi og kvalitet for pengene hvis dere velger et par billige spillertrøyer hos oss.

Utvalgte produsenter av spillertrøyer

Vi har håndplukket alle de leverandørene vi har inkludert i sortimentet vårt per i dag. Dette har primært blitt gjort på bakgrunn av tre parametre: høy kvalitet, flott design og gode priser.

Spillertrøyer fra Joma

Joma Champion V spillertrøyer med trykk
Se priser og utvalg

Spanske Joma er et av de merkene vi har valgt ut. Her får man et bredt sortiment av spillertrøyer, treningssett og tilbehør.

Kvalitet og design er på topp hos Joma, og i dag ser man at flere lag i de beste europeiske ligaene spiller i lagtrøyer fra Joma.

Spillertrøyer fra ATMO

Vi har valgt å ta inn det nye danske sportsmerket ATMO i sortimentet vårt. Dette skyldes primært at vi ser et stort potensial i dette merket.

ATMO har stort fokus på kvalitet og design – og samtidig som utvalget deres vokser, vil vi kunne tilby design og modeller som man ikke ser hos andre produsenter på markedet.

Spillertrøyer fra Craft

Du kjenner sikkert allerede til Craft for løpetøyet deres, men snart kjenner du dem garantert også for fotballsettene deres. De er laget i samme høye kvalitet og med noen kule design.

Craft Progress lagsett med trykk

Se priser og utvalg

Spillertrøyer fra Macron

Et fjerde eksempel på et merke vi har valgt ut, er italienske Macron.

Macron var et av de første merkene vi startet med – og vi har opprettholdt det gode samarbeidet siden. Macron gir en garanti for at spillertrøyene har den høyeste kvaliteten man finner på markedet, og prisen ligger likevel under de dyreste merkene.

Derfor er det helt sikkert verdt å holde øye med de kule settene fra Macron når dere ser nærmere på det store utvalget vårt.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)