Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Design spillersett til laget ditt

Spillersett med trykk - design på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Design spillersett til laget ditt

Eksempler fra våre kunder

Trenger du spillersett til laget ditt?

Når dere velger Sportmonda som leverandør av spillersettet deres, er dere sikret en samarbeidspartner som alltid fokuserer på høy kvalitet, flott design og en god pris. De siste årene har vi levert spillersett til en lang rekke fornøyde lag innenfor sportsgrener som fotball, håndball, basketball og flaggfotball.

Stort utvalg og spillersett til gode priser

spillersett fra Joma til f.eks. fotball

Start designet ditt

Vi mener at det er viktig å ha et stort utvalg av design og farger å velge mellom, og per i dag har vi for eksempel flere enn 200 design/farge­kombinasjoner for fotballtrøyer. Dette er med på å sikre at de fleste lag vil kunne finne et design og en farge hos oss som passer godt til deres behov.

Vi benytter oss primært av tre produsenter når det gjelder spillersett. Disse tre produsentene har vi valgt ut på bakgrunn av en rekke forskjellige krav som dekker blant annet kvalitet, design og pris. Samlet sett er vår vurdering at disse tre merkene er blant de aller beste når det gjelder disse kriteriene.

Spillersett fra italienske Macron

Det italienske merket Macron er i ferd med å få en posisjon på den internaisjonale scenen, der de sponser tøy til blant annet Napoli (IT), Aston Villa (EN) og Lazio (IT). Macron er kanskje ikke blant de største sportsmerkene i Norden enda, men når vi snakker om kvalitet, er de helt i toppen.

Macron arbeider kontinuerlig med å utvikle teknologien bak tøyet sitt, og dette er en av årsakene til at pusteevnen og kvaliteten er blant de beste på markedet.

I tillegg til den høye kvaliteten er Macron også et merke som garanterer kule design. Dette er en av grunnene til at Kuma-settet fra Macron var vårt bestselgende spillersett over en lengre periode. Historisk sett har Macron kommet med 2–3 nye modeller hver sesong, og dermed holder de porteføljen av spillersett kontinuerlig oppdatert. Den tiden på året da nye design blir presentert, føles derfor alltid nesten som julaften for oss.

Spillersett fra spanske Joma

Det spanske merket Joma, som også har spesialisert seg innenfor sportstøy, har virkelig vunnet hjertene våre den siste tiden. Det flotte designet, for eksempel på Crew II og den nye spillertrøyen Tiger, er etter vår mening noe av det flotteste som fås på markedet akkurat nå.

Kvaliteten på Jomas spillersett er også med i toppen i markedet, og med en pris som ligger betydelig under de største merkene, får man virkelig verdi for pengene.

Som merke er Joma spesielt stort i Sør-Amerika, der de også sponser flere større klubber og landslag. Imidlertid har de også begynt å gjøre seg mer bemerket i Europa gjennom sponsing av flere klubber, og i dag spiller flere Serie A- og La Liga-klubber i Joma-tøy. Blant disse klubbene kan vi nevne Fiorentina (IT), Palermo (IT), Granada (ES) og Getafe (ES).

Fotballspillersett fra danske ATMO

Vi har nylig valg å ta inn det danske sportsmerket ATMO i porteføljen vår. Strategien til ATMO passer perfekt med våre krav, siden de fokuserer på flott design og god kvalitet til en rimelig pris.

Vi forventer at ATMO vil utvide sortimentet sitt betydelig over de kommende sesongene, noe som vil komme dere alle til gode hvis kvaliteten og designet fortsetter å leve opp til det de har levert hittil.

Hvis dere skal ha nye fotballspillersett, kan vi derfor gjerne anbefale å ta en ekstra titt på ATMO-settene.

Spillersett handler også om følelser

Spillersettet til fotball eller håndball

Start designet ditt

«Vi» ­er tre unge sportsentusiaster som startet Sportmonda i 2013. Vi elsker sport og har vært svært opptatt av at utstyr og spillersett skal være i orden. Som utøvere av blant annet fotball, flaggfotball og håndball hadde vi vansker med å finne en leverandør av spillersett som levde opp til forventningene våre. Dette var vår motivasjon for å starte Sportmonda­ – og for å satse på å bli den foretrukne leverandøren av spillersett i Norden.

For oss er ikke spillersett bare en simpel uniform som man tar på seg for å drive med lagsport. For oss kan det riktige spillersettet sette i gang en mengde følelser, som for eksempel stolthet, glede og følelsen av samhold. Vi opplever fortsatt disse følelsene hvis vi tar på oss noen kule spillerdrakter. Dette gjelder uansett om det er snakk om en stor turnering eller en treningskamp for moro skyld – ­følelsen av samhold og stolthet kan være like sterk i begge tilfeller.

Derfor er det vår motivasjon å prøve å skape de samme følelsene hos lag som kjøper spillersett hos oss. Vi sier ikke at dere blir bedre idrettsutøvere av et kult spillersett, men vi mener at man ikke bør undervurdere den innflytelsen det mentale aspektet, som for eksempel stolthet, kan ha.

Spillersettet dere ønsker dere

Vi har en grunnleggende målsetting om å kunne levere akkurat det spillersettet dere ønsker dere. Derfor kan dere kombinere trøyer, shorts og sokker akkurat som dere vil. Vi setter ingen begrensninger på dette, og på samme måte kan dere for eksempel også velge deres eget trykk, plassering, farge, skrifttyper osv.

På tross av den store valgfriheten vil vi også gjerne gjøre det lett og enkelt for dere som ikke nødvendigvis vil designe deres eget sett helt fra bunnen av. Derfor har vi satt sammen en rekke maler, standarder og pakker som gjør det enklere å velge et fullt spillersett med trykk av for eksempel navn og nummer. Dette gjelder uansett om det er snakk om spillersett til håndball, fotball, innebandy eller noe helt annet.

Maler, rammer og erfaring

Vi har som nevnt mange maler og standarder for design, for eksempel for skrifttyper. Dette er for å hjelpe dere som ikke har et behov for en spesialløsning på alle parametre. Til dere foreslår vi for eksempel seks forskjellige skrifttyper som dere kan velge mellom.

Vi bidrar svært gjerne med all den støtten dere har behov for i designprosessen – og vi har et klart mål om å gjøre prosessen så enkel som mulig. Derfor tar vi også alltid ansvar for å sikre at vi har tilstrekkelig med informasjon til å kunne trykke spillersettet deres.

Et annet eksempel på områder der vi har definert noen standarder, er størrelsen og plasseringen av trykket. Hvis dere for eksempel vil ha nummer og navn på trøyene, har vi en standard for hvor dette plasseres og hvilken størrelse som benyttes, med mindre dere har spesielle ønsker om noe annet. Det samme gjelder for logoer, sponsortrykk osv.

Fotballspillersettet

Start designet ditt

Spillersett til alle behov

Uansett om dere spiller turneringer under NFF eller et helt annet forbund – eller bare skal delta i en privat turnering – så tror vi på at vi har spillersettet som dekker deres behov.

For oss symboliserer en «god pris» at man får verdi for pengene, og vi streber alltid etter at kundene våre skal oppleve dette. Derfor har vi også spillersett i forskjellige prisnivåer, og hos oss er det mulig å kjøpe spillertrøyer helt ned til NOK 438 per stykk inkludert mva. og trykk.

Med tanke på den høye kvaliteten som vi forsikrer oss om at alle spillersettene våre har, er dette en nesten uhørt god pris. Derfor håper vi også at det åpner muligheten for at flere lag kan kjøpe seg noen flotte spillersett som de er begeistret for og stolte av.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)