Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Spillerdrakter → Design og kjøp deres neste spillerdrakter med trykk

Hos Sportmonda selger og trykker vi spillerdrakter til lag innenfor en lang rekke sportsgrener, for eksempel fotball, håndball, basketball, innebandy og flaggfotball. Vi legger vår ære i å gi enestående service og tilby imponerende produkter.

Eksempler på spillerdrakter

Spillerdrakter til fotball – Craft

Se priser og utvalg

Våre primære produsenter av spillerdrakter er italienske Macron, spanske Joma og skandinaviske Craft. Det er flere grunner til at vi har valgt å samarbeide med disse produsentene, men i utgangspunktet har de det til felles at de lager flotte spillerdrakter av høy kvalitet – til en god pris.

Nedenfor har vi funnet frem et par eksempler på spillersett fra de to produsentene som kan være med på gi dere inspirasjon til hva dere skal velge.

Craft Progress spillerdrakter til fotball

Craft spillerdrakter til fotball

Se priser og utvalg

Liker dere best tverrstriper, er disse fotballspillerdraktene et svært godt valg. Tverrstriper er noe som mange sportsmerker har prøvd seg med opp gjennom årene. Med Progress-trøyen mener vi imidlertid at Craft har kommet med en svært fin, moderne utgave av denne klassikeren.

Craft Progress-spillerdraktene finnes i et stort utvalg av farger, men vi må innrømme at vår favoritt er utgaven i fargen rosa. Imidlertid er det også flere av de andre kombinasjonene der vi synes at Craft har gjort det ekstra bra.

Med disse draktene vil dere oppleve at kvaliteten er svært god. Progress er laget i materialet polyester. Dette materialet kjennetegnes av den kompakte og sterke overflaten, som både føles behagelig og er svært slitesterkt. Samtidig er trøyene svært lette, og følelsen av å ha dem på seg er derfor helt topp.

Macron Wezen spillerdrakter

Macron Wezen spillerdrakter
Se priser og utvalg

Wezen ble en del av Macrons portefølje av spillerdrakter i 2017. Disse spillerdraktene er moderne, men har fortsatt et stilfullt og enkelt design. Samtidig er Wezen-spillertrøyene blant de beste av det som finnes på markedet når vi snakker om kvalitet.

Wezen-spillertrøyene finnes på nåværende tidspunkt i seks forskjellige farger. Der er imidlertid mulig at utvalget av farger blir utvidet, siden det er snakk om en bestselger fra Macron.

Wezen er laget i materialet polyester, som er et materiale basert på polyestertråder. Hvis vi skal si vår mening, er spillertrøyer i polyester noen av de mest behagelige på markedet. Samtidig er det «mikromesh» på utvalgte steder, noe som sørger for usedvanlig god luftsirkulasjon.

Macron Alphard spillerdrakter til fotball

Alphard-spillerdraktene fra italienske Macron har vært en av våre mest populære spillerdrakter. Dette skyldes sannsynligvis kombinasjonen av et veldig flott design og en kvalitet i toppsjiktet.

Med et sett Alphard-spillerdrakter kan dere være sikre på å bli lagt merke til, samtidig som dere får et sett som både føles lett og gir enestående luftsirkulasjon.

Alphard spillerdrakter til fotball er laget i polyester, som er et utroligt lett og behagelig materiale. I tillegg er det satt inn såkalte mikromesh-felt på strategiske steder, for eksempel i begge sidene av trøyen.

Alphard i fargen blå har tidligere vært et av våre bestselgende fotballsett. Når disse settene prydes med hvitt trykk, er vi enige om at man får et utrolig flott sett som kombinerer det moderne med en klassisk look.

Kjøp av spillerdrakter – en prosess med stor valgfrihet

Vi går inn for at det skal være stor valgfrihet ved kjøp av spillerdrakter. Derfor gir vi dere blant annet muligheten til å kombinere trøyer og shorts akkurat som dere vil. Dere er heller ikke bundet opp til å kjøpe faste pakker, som for eksempel 20+1. Hos oss kan dere nemlig velge akkurat det antallet dere har behov for.

Vi solgte våre første spillerdrakter våren 2013. Siden den gang har vi bygget opp et stort sortiment av spillerdrakter og annet sportstøy med trykk. Vi benytter oss av omtrent en håndfull produsenter, og alle er valgt ut etter strenge kriterier for kvalitet, design og pris. På denne måten sikrer vi både gode produkter og et bredt sortiment.

Valg av grunndesign på spillerdraktene

Joma Combi spillerdrakter til fotball

Se priser og utvalg

Den første delen av design- og kjøpsprosessen vil være å finne et grunndesign som passer for akkurat dere. For øyeblikket kan vi tilby over 40 forskjellige grunndesign for spillerdrakter, og alle finnes i forskjellige farger. Totalt sett blir valgmulighetene derfor svært store.

Noen lag har bestemt seg for en bestemt farge til draktene sine på forhånd. Andre har bestemt seg for et bestemt design, for eksempel striper, mens en siste gruppe er fullstendig åpne for alle slags ideer. Uansett hvilken av disse gruppene dere tilhører, ønsker vi med et stort og variert sortiment å kunne tilby akkurat det grunndesignet som passer for dere.

Valg av farger til spillerdrakter og trykk

Når dere har valgt et grunndesign til spillerdraktene deres, vil dette ofte være et godt tidspunkt å bestemme seg for fargene på selve spilledrakten og trykket på. I noen tilfeller vil disse beslutningene bli tatt samtidig som man velger grunndesign, mens de i andre tilfeller blir tatt hver for seg.

Alt etter hvilket grunndesign på spillerdraktene man velger, vil man normalt oppleve at antallet fargemuligheter ligger på et sted mellom 4 og 20 forskjellige.

Etter at dere har valgt farge på selve spillerdrakten, vil dere også måtte velge farge til trykket på trøyene. Det tradisjonelle valget vil være å velge en kontrastfarge til fargen på spillerdraktene, men andre valg kan også fungere svært så bra.

Skrifttyper, design og plassering av trykk på spillerdrakter til fotball

Det siste skrittet i denne prosessen er kanskje det aller viktigste. Det er i hvert fall her dere får en god mulighet til å gjøre spillerdraktene deres helt unike.

Når det gjelder skrifttyper, er det i utgangspunktet ingen grenser, så lenge vi kan finne filer til den skrifttypen dere velger. De fleste lag har ikke tatt en beslutning om skrifttype på forhånd, så derfor kommer vi gjerne med forslag og anbefalinger hvis dere ønsker det.

Et av de andre designvalgene dere skal igjennom, er plasseringen av de forskjellige elementene på spillerdraktene deres, for eksempel logo, navn, nummer, lagnavn eller lignende. Igjen har vi en rekke «standardmaler» som mange velger å bruke, slik at man vet at plasseringen er i orden. Hvis dere har noen klare ideer og ønsker som ligger utenfor akkurat dette, er det imidlertid også rom for at dere kan gjøre det på deres egen måte.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)