Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Teamet bak

Vi er sportsnerder som synes at alle fortjener et kult lagsett.

Kontakt oss

Sportmonda ApS
Engager 2-4
2605 Brøndby
Danmark
info@sportmonda.no
+45 7071 5542

Presse

Finn oss på følgende sosiale medier:
Facebook, Instagram, Twitter eller LinkedIn

Om Sportmonda

Showroom Sportmonda

Vi er en ung virksomhet som primært beskjeftiger oss med salg av sportstøy med trykk. Dette innebærer blant annet salg av lagsett til fotballklubber, løpetrøyer til virksomheter og spillertrøyer til skolelag. Vi vil ta et oppgjør med de kjedelige lagsettene på idrettsbanene rundt omkring, og vi startet opp med denne misjonen våren 2013.

Bak Sportmonda står tre unge sports- og klesinteresserte karer. Vi har regnet oss frem til at vi til sammen har drevet med sport i mer enn 50 år. Dette har vært på alt fra hobby- til elitenivå. Vi har primært drevet med fotball, flaggfotball, håndball, løping, sykling og golf. Lidenskapen vår kan derfor beskrives med få ord: Vi elsker sport! Det er blant annet erfaringene som vi har gjort oss i tiden som idrettsutøvere, som vi bruker i dag når vi velger ut produkter og design.

Vi er enige om at det er kult å skille seg ut som lag. Dette gjelder både gjennom prestasjoner på banen, men også gjennom lagets tøy og utstråling. Disse tingene kan være med på å sende et signal om seriøsitet og ikke minst samhold. Vi mener at man bør være både glad og stolt når man trekker lagtrøyen over hodet. Derfor er det disse følelsene vi streber etter å være med på å skape!

Sportmonda Lager

Vi har blant annet følgende målsettinger for virksomheten:

  • Skape enkel tilgang til kult sportstøy med trykk for alle.
  • Gi idrettslag og virksomheter mulighet til å uttrykke sine verdier gjennom sportstøy.
  • Skape stor fleksibilitet når det gjelder design og kjøpsprosess.

Vi ønsker altså å gjøre det enkelt for alle å kjøpe flott sportstøy av høy kvalitet med individuelt tilpasset trykk. Vi har laget en rekke standardmaler for trykk, men tilbyr også hjelp til virksomheter og lag som har spesielle ønsker eller ideer til designet. Vi ønsker at kundene våre skal oppleve stor fleksibilitet på alle punkter. Derfor vil vi strekke oss langt for å få utformet det helt riktige settet, samtidig som det alltid skal være mulig å bestille enkeltdeler av et sett.

Kort fortalt vil vi være den første virksomheten man tenker på når man ønsker seg kule spillertrøyer, løpetrøyer med trykk eller annet sportstøy med trykk.

Flotte produkter av høy kvalitet

Produktene våre er nøye utvalgt ut fra primært tre kriterier:

  • Høy kvalitet
  • Flott design
  • Gode priser

Vi lar ingenting gå på bekostning av den høye kvaliteten. Derfor tester vi alle produktene våre fortløpende, og vi selger kun produkter som vi selv kunne finne på å bruke. Vi jobber kontinuerlig med å utvide leverandørnettverket vårt, hvis vi lar oss imponere av kvaliteten og designet som tilbys. Derfor undersøker vi hele tiden markedet for nye og spennende produkter. For oss er det også viktig at det er en klar sammenheng mellom kvaliteten og prisen på produktene våre. Hos oss betaler man derfor for et kult produkt av god kvalitet og ikke bare for et merke.

Vi tenker ikke bare på sport

Vi tilbringer det meste av døgnet med å tenke på sport og kult lagtøy, men det er fortsatt rom for å tenke på miljøet.

Vi er veldig bevisste på hvordan vi som virksomhet kan være med på å påvirke miljøet. Derfor har vi blant annet valgt å bruke utelukkende danskproduserte FSC-sertifiserte pappesker, noe som betyr at de primært er laget av gjenbrukte materialer.

Miljøvennlig pakking

I tillegg har vi også valgt å melde oss på initiativet «Co2 neutral website». På den måten støtter vi initiativ som reduserer utslipp av Co2 verden over, blant annet ved å utvikle varige energikilder og gjennom bevaring av regnskogen.

Co2 neutral website

Nordens foretrukne leverandør av sportstøy med trykk

Fotballsett fra Sportmonda

Vi er ambisiøse på alle punkter – både når det gjelder de enkelte produktene vi selger, men også når det gjelder vår egen fremtid. Vår visjon er følgende: Vi vil være den foretrukne leverandøren for virksomheter og mindre idrettslag i Norden når det gjelder lagsett, sportstøy og tilbehør med trykk.

Dette vil vi blant annet oppnå gjennom vår misjon: Kundene våre skal bli imponert over den høye kvaliteten og vår imøtekommende service. Målet vårt er at kunden alltid skal oppleve høy kvalitet og verdi for pengene. Vi skal alltid bestrebe oss på å gi kundene våre mulighet til å få akkurat det sportstøyet som representerer dem best.

Vi selger til hele Europa

I dag leverer vi klær til hele Europa (og noen ganger til land utenfor Europa). Våre åpninger har funnet sted i følgende rekkefølge:

Vi selger også til resten av Europa gjennom Sportmonda.com.

Kontakt oss – vi vil sette stor pris på å høre fra deg!

Vi vil veldig gjerne høre fra dere, for eksempel

  • hvis dere har en ordre klar.
  • hvis dere ønsker vår hjelp til design eller valg.
  • hvis dere har spørsmål angående produktene våre.
  • hvis dere har generell feedback eller spørsmål.

Dere kan sende oss en e-post på info@sportmonda.no – vi sitter klare til å svare innen 8 timer.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)