Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter
Dessverre har de fleste produktene fra Joma for tiden utvidet leveringstid (opptil 4 uker)

Målvakten

Om keepersett og keeperhansker

Få ditt eget keepersett med navn og nummertrykk – uten ekstra kostnad. Vi har alt til målvakten, fra trøyer til hansker, og har valgt ut bare de beste keepersettene. Keepertøyet vårt er primært fra spanske Joma og italienske Macron. Begge er merker som brukes av flere klubber i Premier League, La Liga og Serie A.

Fargene på et keepersett er utrolig viktig. En målvakt skal ha farger som skiller seg fra spillerne på sitt eget lag, og fra dommeren. Derfor fås mange av våre keepersett i flere forskjellige farger. Prøv alltid, så sant det er mulig, å finne den riktige kontrasten til det spillersettet dere har valgt. Hvis dere for eksempel har valgt en rød spillerdrakt, velg da eventuelt et gult keepersett, eller omvendt.

Er du på utkikk etter et par hansker som matcher keepersettet ditt, kan vi blant annet tilby hansker fra kvalitetsmerket Reusch, som brukes av flere toppkeepere i Europa. Hanskene gir et fantastisk grep på ballen og en unik fleksibilitet som sikrer at du holder fast, og de forbedrer mulighetene dine til å redde de vanskeligste ballene i både tørre og våte værforhold.

Trykk på eksisterende keepersett

Har du en keepertrøye liggende som du gjerne kunne tenke deg å få trykk på? Vi tilbyr også å trykke på eksisterende keepertøy. Send en e-post til info@sportmonda.no med dine ønsker vedrørende trykk samt eventuelle filer til trykk.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)