Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Design lagtrøyer med trykk

Design lagtrøyer på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Design lagtrøyer med trykk

Eksempler fra våre kunder

Trenger du lagtrøyer til laget ditt?

Hos Sportmonda har vi spesialisert oss på å lage lagtrøyer med trykk til klubber og lag i alle størrelser. Vi mener at lagtrøyer er en stor del lagets identitet – og derfor legger vi vår ære i å gi dere muligheten til å lage akkurat de lagtrøyene som representerer dere best.

Lagtrøyer med trykk

Atmo Pallas lagtrøyer med trykk

Se priser og utvalg

Vi benytter oss av flere forskjellige produsenter av lagtøy – og derfor kan vi også tilby et stort antall modeller og grunndesign. I tillegg kan dere selv velge hvilket trykk dere vil ha på deres egne spillertrøyer og dermed sette et helt personlig preg på dem.

Vi har mange standarder for størrelsen på nummer, navn og logoer. Samtidig vet vi også nøyaktig hvor de vanligvis bør plasseres. Derfor kan dere være sikre på å få et flott og profesjonelt resultat – uten at dere selv må sette dere inn i ting som hvor stort et nummer vanligvis er, og hvor det bør plasseres. Hvis dere har spesielle ønsker, for eksempel om større nummer eller navn enn normalt, er det også noe som kan la seg gjøre.

Craft Progress lagtrøyer med trykk

Se priser og utvalg

Når dere skal velge nummer og navn på trøyene deres, har dere stor valgfrihet. Navn og nummer er inkludert i prisen på alle lagtrøyene våre, og samtidig kan dere velge akkurat den skrifttypen dere vil ha.

For å gjøre det så enkelt som mulig for dere har vi en rekke standard skrifttyper som dere kan velge mellom, noe ca. 95 % benytter seg av. De resterende lagene finner en skrifttype selv og sender den til oss i en fil. Begge deler kan la seg gjøre – og derfor er det helt opp til dere om dere velger å gjøre det på den ene eller den andre måten.

I tillegg til navn og nummer kan dere også få andre trykk på et eget lagsett. Det vanligste er klubblogo og for eksempel sponsorlogo. Vi ser imidlertid også av og til at lag velger å få lagnavn eller noe annet på trøyene i stedet for logo.

Mulighetene er mange – og det er i utgangspunktet ingen begrensninger når det gjelder farger.

Lagtrøyer til fotball

Macron Wezen lagtrøyer med trykk

Se priser og utvalg

I årenes løp har vi laget klart flest lagtrøyer til fotball. De første trøyene vi sendte over disken, var også fotballagtrøyer – og derfor har disse også en spesiell plass i hjertene våre.

I dag lager vi imidlertid sett til en lang rekke sportsgrener, for eksempel håndball, innebandy og flaggfotball. Kravene til kvalitet og design er ofte de samme på tvers av sportsgrener, så vi kan også dra nytte av vår lange erfaring med lagtrøyer til fotball når det gjelder andre sportsgrener.

Lagtøy til både store og små lag

Her hos Sportmonda har vi ingen minimumsordrer, så det er mulig for både store og små lag å designe og kjøpe helt personlige sett hos oss.

Vi mener at kult lagtøy er noe som alle lag burde ha rett på – og med både prissettingen vår og mulighetene våre prøver vi å åpne for at det kommer langt flere kule sett på ballbaner rundt omkring.

Er du interessert, kan du se nærmere på sortimentet vårt og prisene våre ved å klikke på knappen under her:

Se priser og utvalg

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)