Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Lag din egen fotballtrøye

Lag egen fotballtrøye på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Lag din egen fotballtrøye

Eksempler fra våre kunder

Trenger du fotballtrøyer til laget ditt?

Det er mange ting som spiller inn når du skal lage din egen fotballtrøye med eget navn og nummer. Først må du naturligvis finne ut av hvilke farger som kan passe. De fleste lag har noen bestemte fargekombinasjoner som de må følge, ut fra hvilken klubb de er tilknyttet. Hvis det ikke er tilfellet, er det naturligvis valgfritt å velge fra hele fargeskalaen. Ut fra vår interne statistikk kan vi se at de grunnfargene som er mest vanlige å bruke på fotballtrøyen sin, er enten rød eller blå, men sort og hvit har også begynt å bli mer utbredt den siste tiden.

Begynn å designe

Hos Sportmonda tilbyr vi deg å lage din egen fotballtrøye ut fra noen forhåndsbestemte grunndesign. Lenger ned på siden kan du finne en skisse av et typisk lagsett som blir bestilt hos oss. Man kan naturligvis velge selv om man vil ha klubblogo, sponsor og hvilken skrifttype man ønsker å bruke på tøyet.

Lag din egen fotballtrøye til laget ditt
Se priser og utvalg

Det finnes mange forskjellige farger av den ovenstående modellen, så hvis man for eksempel ønsker den ovenstående trøyen i en annen farge, kan man se på mulighetene i vår designer for lagsett.

Lag din egen fotballtrøye med navn og nummer

Når du får laget din egen fotballtrøye hos oss, kan du selv bestemme hvilket navn og nummer du vil ha på trøyen. Vi har en maksgrense på 13 tegn for navn, noe som sikrer at man får med hele navnet på trøyen. Når det gjelder nummer, ser vi helst at man holder seg mellom 1 og 99, selv om vi også har trykket trøyer med for eksempel 007. Det forutsetter imidlertid av vi gjør størrelsen på skriften litt mindre. Vi vil ikke anbefale at man benytter bokstaver som nummer, siden dette ikke blir godkjent på de fleste turneringer.

Fotballtrøye med eget navn
Se priser og utvalg

Det ser liksom bare litt bedre ut med trøyer med klubblogo på. Hos oss kan du velge selv om du vil ha klubblogo på fotballtrøyen din. Vi tilbyr å få klubblogo på trøyen i én farge gratis – på alle settene våre. En klubblogo i flere farger koster litt ekstra, men det ser selvfølgelig litt mer profesjonelt ut. Hvis dere ikke har noen klubblogo, men i stedet ønsker å få laget en, kan man søke etter grafikere på ulike plattformer for frilansere, som for eksempel worksome.no eller fiverr.com. Sørg imidlertid for å få logoen som enten .eps-, .svg- eller .ai-fil. Det gir helt klart det beste resultatet når logoen skal trykkes.

Få sponsorlogo på fotballtrøyene deres

Hvis man ikke kjenner noen i sin egen omgangskrets som kan gi tilskudd til lagets fotballtrøyer, kan det være vanskelig å skaffe midler til å få betalt for lagsettet sitt. Derfor har vi laget en guide for hvordan du kan finne en sponsor til det neste lagsettet deres. Vi kaller denne guiden for støtte til lag. Den tar blant annet opp hvordan du bør spørre i nettverket ditt, hos fond eller ved hjelp av såkalt crowdfunding. Har du allerede funnet en sponsor til trøyene dine, må du bare få tak i sponsorens logo i vektorformat, som er det formatet som egner seg best til trykk.

Fotballtrøye med egen sponsor på
Se priser og utvalg

Trykk og rabatter

Vi tilbyr trykk i enten én eller flere farger. Ved flere farger stiger prisen en tanke, siden det krever ekstra arbeid, men resultatet er helt klart flottest. Hvis dere vil ha ned prisen litt, kan dere også benytte dere av våre Sportmonda rabattordninger. Vi tilbyr 10 % rabatt hvis dere spiller med logoen vår på trøyene, og ytterligere 10 % hvis dere bestiller flere enn 20 spillersett. Begge disse rabattene kan altså kombineres til en samlet rabatt på hele 20 %.

Lag din egen fotballtrøye i merket Joma

Vi har en del forskjellige merker hos Sportmonda. Ett av dem er Joma, som er et spansk merke som ble grunnlagt allerede i 1965. Med mer enn 50 års erfaring har de god kontroll på hva som skal til for å lage godt fotballtøy og andre typer sportsbekledning. I begynnelsen av 1960-årene solgte Joma først sko, noe de lyktes svært godt med, og deretter valgte de å gå inn på fotballmarkedet.

Her har de vært i en årrekke, og flere klubber i Premier League, La Liga og Serie A spiller i dag i deres tøy. Mange anser ikke Joma for å være på høyde med Nike og adidas, men faktisk er det akkurat det samme materialet og ofte samme design. Den eneste forskjellen er faktisk merket.

Lag din egen fotballtrøye i merket ATMO

ATMO er et dansk merke med røtter i København. Merket ble grunnlagt tilbake i 2014, og siden den gang har de hatt stor suksess med sin første modell, ATMO Pallas. Settet fås i tre forskjellige grunnfarger: rød, blå og navy. Tøyet er i 100 % polyester og har blant annet blitt brukt av et All-Star-lag fra fotballappen Tonsser.

Lag din egen fotballtrøye til bedriftsfotball

Hvis du er i ferd med å sørge for fotballtrøyer til den neste bedriftsturneringen, kan vi gjerne hjelpe. Vi har levert til mange av de største virksomhetene i Danmark, og vi har hjulpet dem med både hasteordrer og spesielle trykkønsker. Send bare firmalogoen deres til oss, så tar vi en titt på om den kan brukes til trykk på trøyene våre.

Fotballtrøyer til bedriftsfotball
Se priser og utvalg

Trenger du hjelp til å lage din nye fotballtrøye?

Alle ansatte hos oss har drevet med sport på den ene eller den andre måten. Til sammen har vi mer enn 50 års erfaring, og vi har drevet med sport på alle nivåer. Derfor vet vi også hva for eksempel fotballspillere legger vekt på når de skal velge et nytt spillersett til laget sitt. Vi kan hjelpe til med alt fra design til trykk, og vi forteller gjerne hvilken kombinasjon vi synes kan være kul til akkurat deres lag.

I vår lagsettdesigner har vi håndplukket de beste kombinasjonene av alle settene, slik at du kan være sikker på at du får et kult fotballsett. Det betyr at hvis du har valgt en blå trøye, vil du ikke kunne velge grønne shorts, siden det ikke er to farger som visuelt passer særlig godt sammen. Hvis du mot formodning ønsker akkurat denne kombinasjonen, kan du gjerne sende oss en e-post. Alle design i designeren vår er håndplukket fra de forskjellige produsentene. Vi har hatt på oss trøyene selv, og vi har kjent på dem for å kjenne hvordan kvaliteten er. Derfor kan du være sikker på at den nye fotballtrøyen din vil leve opp til forventningene dine.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)