Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Design klubbtøy med trykk til laget ditt

Design klubbtøy på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Design klubbtøy med trykk til laget ditt

Eksempler fra våre kunder

Trenger du lagtrøyer til laget ditt?

Klubbtøy med trykk til idrettslag er et av de områdene vi har spesialisert oss på. Sportmonda er en virksomhet med stort fokus på kvalitet og service – og målet vårt er alltid å finne det tøyet som representerer laget deres best.

Vår bakgrunn og misjon med salg av klubbtøy med trykk

Craft klubbtøy med trykk

Se priser og utvalg

Sportmonda er en ung og energisk virksomhet. Vi solgte klubbtøy med trykk for første gang våren 2013, og siden den gang har vi bygget opp mye erfaring og kunnskap om klubbtøy til lag. Samtidig som vi har fått mer erfaring og kunnskap, har vår drivkraft og iver etter å være de beste bare blitt enda sterkere.

Vi ønsker å være de beste på markedet når det gjelder tilgjengelighet, service og valgfrihet. Vi mener at alle lag fortjener et kult lagsett som representerer akkurat hvem de er.

Hos gammeldagse leverandører av klubbtøy kan man ofte oppleve at prosessen blir både vanskelig og dyr. Mange steder opplever man også at små og middels store lag får begrenset med valgmuligheter. Dette har vi selv opplevd som idrettsutøvere – og målet med Sportmonda er derfor å være den leverandøren som vi selv ville ha ønsket å møte den gangen vi selv sto som kjøpere av klubbtøy med trykk.

Er du/dere på utkikk etter en klubbavtale?
Få en klubbavtale med Sportmonda og få mengder av fordeler.
info@sportmonda.no

Hva er et bra klubbsett?

Etter vårt synspunkt er det flere elementer som skal stemme overens for at man som lag skal føle at man har fått et kult klubbsett og verdi for pengene. Derfor er det utrolig viktig å velge en leverandør med mye kunnskap om klubbsett og en lidenskap for sport.

Vi har valgt å oppsummere de tre kjerneområdene vi har identifisert som de viktigste når det gjelder klubbsett, på følgende måte:

Kort fortalt var disse tre punktene de viktigste for oss da vi selv sto som kunder og skulle kjøpe klubbtøy. Hele vårt arbeid med å velge ut og teste produkter bygger derfor også på disse fokusområdene og prioriteringene.

Klubbtrøyer fra Sportmonda er alltid av høy kvalitet

Macron Wezen fotballklubbtøy

Se priser og utvalg

Som nevnt er høy kvalitet en av de viktigste parameterne for oss når vi skal velge ut klubbtøy til for eksempel fotball. Nivået for hva vi betrakter som høy kvalitet, endrer seg hele tiden – i takt med at teknologi og kunnskap også endrer seg.

Vi arbeider imidlertid med noen helt grunnleggende elementer som vi mener at klubbtrøyer og annet tøy alltid bør leve opp til. Når det gjelder kvaliteten, ser vi på det fra to perspektiver. Det ene er den kvaliteten som er knyttet til teknologi og for eksempel svettetransport og luftsirkulasjon. Det andre er slitestyrke og holdbarhet.

Når det gjelder teknologien og materialene som brukes til klubbtøy, skjer det en stor utvikling hele tiden. Det som for 5–10 år siden ble betraktet som den høyeste kvaliteten innenfor klubbtøy, og som kun ble brukt av de profesjonelle, er det som i dag er omtrent standard kvalitet hos mange produsenter. Derfor er det viktig for oss å benytte oss av produsenter som er blant de beste, og som samtidig forsker på og utvikler produktene sine hele tiden. Dette er en av grunnene til at italienske Macron og spanske Joma per i dag er våre foretrukne produsenter av klubbtrøyer til fotball.

Slitestyrke er i våre øyne også en viktig del av klubbtøyets kvalitet. Vi vet at klubbsett utsettes for stor belastning og slitasje. Hvis klubbtøy skal holde i mer enn én sesong, er det derfor viktig at det benyttes produkter som ikke bare ser bra ut, men som også tåler den harde slitasjen og belastningen sporten medfører.

Klubbtøy i flott design

Vi mener at man ikke kan overvurdere hvor viktig designet er når det gjelder klubbtøy. Det er langt på vei designet som gjør at man kan føle seg stolt og fin når man trekker trøyen over hodet. For klubbdrakter definerer vi designet som to deler – grunndesignet på selve tøyet samt valget av trykk.

Når designet til trykket skal velges, er det ting som farge, skrifttype og plassering som er særlig i sentrum. Mulighetene er uendelige, og vi hjelper svært gjerne til med å komme med forslag basert på våre egne erfaringer.

Klubbtøy med trykk til en god pris

Klubbtøy fra Joma med trykk

Se priser og utvalg

Det siste punktet som vi mener bør være oppfylt for bra klubbtøy, er en god pris. Med god pris mener vi ikke nødvendigvis at det skal være det billigste alternativet, men det bør alltid være en klar sammenheng mellom design, kvalitet og pris.

Det er utrolig viktig for oss at kundene våre ender opp med følelsen av å ha fått verdi for pengene. En stor del av omsetningen vår kommer fra tilbakevendende kunder eller anbefalinger fra tidligere kunder. For å få denne anbefalingen er det derfor svært viktig at kundene opplever en fornuftig sammenheng mellom klubbtøyets kvalitet og prisen.

Dette punktet er blant annet grunnen til at vi har valgt bort noen av de største merkene, siden vi i utgangspunktet mener at kvaliteten ikke er bedre enn hos de produsentene vi benytter oss av i dag. Prisen for klubbtøy fra disse store merkene er ofte en del høyere enn hos de produsentene vi bruker. Vi mener derfor at vi kan tilby betydelig mer verdi for pengene med klubbtøy fra for eksempel Joma, Macron og ATMO.

Vi tester og vurderer alt klubbtøy kontinuerlig

I tillegg til å stole på de testresultatene vi får fra produsentene, sørger vi også for å teste alt klubbtøy vi selger selv. Disse testene foregår på flere måter og utføres av flere personer.

Vi prøver å teste klubbtøyet selv ved å bruke det i forbindelse med for eksempel trening og annen fysisk aktivitet. På denne måten kjenner vi på vår egen kropp hvordan kvaliteten på klubbtøyet er, samtidig som vi får respons på designet. Dette er vår måte å sikre at vi aldri selger klubbtøy som vi ikke kunne finne på å spille i selv.

Vi samarbeider også med flere klubber som sørger for å dele erfaringene sine med oss kontinuerlig. På denne måten hører vi direkte fra spillerne hva de synes om kvalitet, passform osv. Samtidig kan vi også over en periode se om for eksempel slitestyrken lever opp til forventningene våre.

Se priser og utvalg

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)