Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Kjøpsbetingelser

Generelle opplysninger om virksomheten

Sportmonda I/S (heretter kalt «Sportmonda») er et såkalt interessentskap som ble etablert 21.04.2013.

CVR-nr. (foretaksnr.): 35082166
Adresse: Engager 2-4, 2605 Brøndby, Danmark
Telefonnummer: +45 7071 5542
E-mail: info@sportmonda.no

Priser

Alle priser på Sportmonda.no (heretter kalt «hjemmesiden») er angitt i NOK (norske kroner) inkl. mva. med mindre noe annet er eksplisitt angitt.

Prisene er inkludert de delene og det trykket som er angitt ved hvert enkelt produkt.

Betaling

Ved kjøp hos Sportmonda kan man betale via bankoverføring til følgende konto:
Regnr.: 3409
Kontonr.: 11272215
Bank: Danske Bank

Ved overføring ber vi om at ordrenummer, fakturanummer eller kundenummer oppgis.

Private kunder og foreninger vil i utgangspunktet måtte forhåndsbetale (forventet leveringstid beregnes fra betalingen er mottatt), mens virksomheter vil bli fakturert når ordren sendes (med betalingsbetingelser «netto kontant», med mindre noe annet er eksplisitt avtalt).

Ved bestilling vil vi (Sportmonda) sende en ordrebekreftelse sammen med en oversikt over det som er bestilt. Av ordrebekreftelsen vil det endelige beløpet fremgå, og det samme gjelder regnr. og kontonummer.

Frakt og levering

Vi sender alle ordrer med Post Danmark med mindre noe annet er spesifikt avtalt. Etter forsendelse fra oss (Sportmonda) vil Post Danmarks leveringstid i utgangspunktet være 1–2 arbeidsdager til adresser i Danmark.

Vi bestreber oss på å sende alle individuelt tilpassede produkter innen 14 dager. Hvis det mot formodning skulle oppstå noe som gjør at forventet leveringstid forlenges, vil vi (Sportmonda) informere kjøper om dette så raskt som mulig.

Hvis dere har et ønske om raskere levering, kan dere kontakte oss angående muligheten for dette.

Det vil bli lagt til NOK 149 for frakt på alle ordrer med en samlet verdi under NOK 1000 inkl. mva. som ønskes levert i Norge. For alle ordrer på NOK 1000 eller over tilbyr vi gratis frakt i Danmark, med mindre noe annet avtales spesifikt i forbindelse med inngåelsen av avtalen.

Ønskes levering til andre land enn Danmark, vil kunden i utgangspunktet bli fakturert for Post Danmarks (eller annet fraktfirmas) priser på forsendelsen.

Angre- og returrett

Produkter med selvvalgt trykk (individuelt tilpassede produkter) kan ikke byttes eller returneres. I henhold til den danske Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 4 bortfaller returretten i det øyeblikket vi (Sportmonda) påbegynner trykkingen av produktet.

På varer som ikke er individuelt tilpasset, gjelder 30 dagers angre-/returrett. Dagene telles fra kunden har mottatt varen. Ved bruk av angre- og returretten skal varen være i vesentlig samme stand som ved kjøpet. Dette inkluderer også emballasje og eventuelle «tags» som måtte sitte i plaggene.

Vaskeanvisning / vedlikehold av tøy med trykk

Vi anbefaler at følgende vaskeanvisning følges:

  • Vask alltid tøyet på vrangen.
  • Vask ikke ved temperaturer over 30 grader.
  • Tørk ikke tøyet i tørketrommel.
  • Heng opp tøyet med det samme etter vask, og ikke la det ligge vått brettet sammen.
  • Bruk ikke skyllemiddel eller andre kraftige produkter.
  • Vær oppmerksom på anbefalingene i selve plagget.

Hvis ikke vaskeanvisningen følges, vil det være økt risiko for at kvaliteten på trykket og tøyet forringes. Det vil for eksempel være økt risiko for at trykket blir slitt eller løsner.

Sportmonda kan derfor ikke stilles til ansvar for forringet kvalitet hvis vaskeanvisningene ikke er fulgt.

Personopplysninger i forbindelse med kjøp

I forbindelse med kjøp hos Sportmonda samler vi inn og lagrer en rekke personopplysninger. Vi registrerer den informasjonen som kjøper opplyser om, som minimum er:

  • For- og etternavn
  • Adresse
  • E-postadresse

Disse opplysningene vil ikke bli videreformidlet til tredjepart. Ønsker du at vi sletter dine personopplysninger fra arkivet vårt, ber vi om at du kontakter oss via e-post angående dette.

Feil og mangler

Vi tar forbehold om eventuelle feil i priser m.m. på hjemmesiden og i katalogen vår. Videre tar vi forbehold om eventuelt utgåtte eller utsolgte varer eller størrelser.

Hvis det skulle oppstå feil eller mangler i forbindelse med en bestilling, vil kunden bli informert om situasjonen så raskt som muligt.

Rabatter

Vi tilbyr en rekke rabatter på lagsett våre. Nedenfor finner du en beskrivelse av de forskjellige rabattene:

20% samlerrabatt
Når du kjøper både trøye og shorts for et lagsett får du automatisk 20% rabatt på våre standardpriser. Standardprisene du får rabatt for inkluderer trøye, shorts, sokker (hvis valgt), samt trykt navn, nummer og klubblogo i en farge.

Samlerrabatten gjelder bare lagsett våre (som du finner her) og målvaktsett (som du finner her). Andre produkter og andre trykk, enn de som er inkludert i standardprisene, dekkes ikke av samlerrabatten.

Hos vår designer vises prisene inkludert samlerrabatten, med mindre shorts ikke er valgt.

30% rabatt på lagsett (20+ sett)
Hvis du kjøper minimum 20 lagsett med samme trykk, vil du motta 30% rabatt på lagsetts standardpriser. Standardprisene du får rabatt for inkluderer trøye, shorts, sokker (hvis valgt), samt trykt navn, nummer og klubblogo i en farge.

Mengderabatten gjelder bare lagsett våre (som du finner her) og målvaktsett (som du finner her). Andre produkter og andre trykk, enn de som er inkludert i standardprisene, dekkes ikke av mengderabatten.

35% rabatt når du kjøper minimum 40 lagsett
Hvis du kjøper minimum 40 lagsett med samme trykk, vil du motta 35% rabatt på lagsetts standardpriser. Standardprisene du får rabatt for inkluderer trøye, shorts, sokker (hvis valgt), samt trykt navn, nummer og klubblogo i en farge.

Mengderabatten gjelder bare lagsett våre (som du finner her) og målvaktsett (som du finner her). Andre produkter og andre trykk, enn de som er inkludert i standardprisene, dekkes ikke av mengderabatten.

Få 40% avslag ved å få Sportmonda-logo trykket på lagsettene dine
Hvis du velger å ha Sportmonda-sponsorlogoen på lagsettene (som vist i designeren), vil du motta 40% rabatt på standardprisene på lagsettene. Standardprisene du får rabatt for inkluderer trøye, shorts, sokker (hvis valgt), samt trykt navn, nummer og klubblogo i en farge.

Sponsorrabatten gjelder bare lagsett våre (som du finner her) og målvaktsett (som du finner her). Andre produkter og andre trykk, enn de som er inkludert i standardprisene, dekkes ikke av sponsorrabatten.

Generelt om rabattene
Ovennevnte rabatter kan ikke kombineres - dvs. de kan ikke legges til hverandre. Derfor vil du alltid motta de høyeste av ovennevnte rabatter hvis bestillingen din oppfyller flere av kriteriene.

Generelt

Den danske Forbrugeraftaleloven gjelder for kjøp foretatt gjennom denne hjemmesiden.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)