Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Joma-tøy til fotball og annen sport

Joma-tøy med trykk - design på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Joma-tøy til fotball og annen sport

Eksempler fra våre kunder

Trenger du Joma-tøy til fotball eller annen sport?

Vi er stolte over å kunne tilby Jomas produkter til blant annet fotball. Vi håndplukker leverandørene våre svært omhyggelig, siden de må leve opp til alle kravene våre. Her treffer Joma blink når det gjelder kvalitet, flotte design og de svært gode prisene vi har mulighet til å tilby.

Joma Copa fotballtøy med trykk
Se priser og utvalg

Det er mulig å finne lagsett fra Joma på forsiden i designeren vår, og på undersidene er merket å finne som både treningssett og annet tilbehør med den samme høye kvaliteten.

Litt fakta om Joma

Joma er en spansk produsent av sportsklær. De lager både fottøy og tøy til fotball, futsal, basketball, volleyball, løping, tennis, padling og fitness. Fabrikken deres ligger i Toledo i den sentrale delen av Spania – og det er herfra vi får alt Joma-tøyet vårt.

Joma ble grunnlagt i 1965, men på daværende tidspunkt fokuserte de primært på produksjon av sko til hverdagsbruk. I 1968 begynte virksomheten å spesialisere seg på produksjon og distribusjon av sportssko. Etter noen år med suksess på dette området besluttet Joma å gå inn på markedet for fotballtøy.

Målet deres var i første omgang å bli ledende i Spania, og det klarte de relativt raskt. Deretter kom de også i gang med internasjonalt salg, noe som er en av grunnene til at vi i dag kan tilby for eksempel flotte Joma fotballsett. I dag kan Jomas produkter kjøpes i over 70 land over hele verden.

Når man prøver å rangere de største merkene innen fotball i Europa ut fra forskjellige kriterier, plasseres Joma ofte blant de aller beste. Dette gjelder uansett om man måler antall solgte sett eller sponsing av flest store fotballag.

Hvilke fotballag spiller i Joma-tøy?

Joma Crew III fotballtøy med trykk
Se priser og utvalg

I tillegg til alle Joma-settene man kan se på mindre fotballag rundt omkring, er det også en rekke internasjonale storklubber som har valgt å spille i Joma.

I Jomas hjemland, Spania, finner man en rekke klubber som spiller i Joma. Blant disse kan vi nevne for eksempel Villarreal CF og Getafe CF.

Joma er også representert i blant annet Premier League (Swansea City), Serie A (Atalanta) og den franske Ligue 1 (Toulouse). Samtidig arbeider Joma kontinuerlig med å utvide nettverket sitt av europeiske toppklubber i Joma-tøy.

Det er imidlertid ikke bare innenfor fotball Joma sponser store lag. Vi kan også nevne de spanske og rumenske landslagene innenfor håndball som opptrer i sportstøy fra Joma.

Joma løpetøy med trykk

I tillegg til å være spesialister på fotballtøy har Joma også et stort utvalg av løpetøy. Det finnes mange forskjellige modeller som, akkurat som fotballtøyet, lever opp til de høyeste kravene når det gjelder kvalitet.

Ved flere anledninger har Joma levert både sko og løpetøy til friidrettsutøverne på det spanske landslaget i friidrett. Dette vitner om at den høye kvaliteten til Joma er svært anerkjent.

De kule designene vi kjenner fra Jomas fotballsett blir matchet av tilsvarende flotte design på løpetrøyene deres. Det er mulig å finne alt fra enkle design til interessante mønstre i mange livlige farger. Derfor bør det være mulig å finne et design man blir begeistret for, uansett hva slags smak man har.

Joma fotballtøy i alle størrelser

Fotballtøy fra Joma er laget til spillere i alle aldre, og derfor tilbyr vi også Joma-tøy helt ned i størrelse 4–6 år. Til og med når man starter med fotball som liten, fortjener man at tøyet sitter godt og ser kult ut. Det er viktig at man føler seg som en ekte fotballspiller, slik at man blir motivert og fortsetter å spille. I våre øyne spiller både trenings- og kamptøy en viktig rolle her.

Når man først begynner med å spille fotball, begynner man ganske raskt med å spille kamper. Det er spesielt her spillertøyet begynner å være en stor del av sporten. Mange unge fotballspillere får en profesjonell fotballspiller som idol. Det kan motivere den unge fotballspilleren til å yte litt ekstra – og det er spesielt når man begynner å spille kamper man virkelig kan relatere seg til idolet sitt. Det kan derfor bety mye å få navnet til idolet sitt på ryggen – eller sitt eget navn. Det virker profesjonelt og motiverer den unge fotballspilleren mentalt – noe som umiddelbart vil bli synlig på banen.

Stort utvalg av modeller og farger

Joma Tiger fotballsett med trykk
Se priser og utvalg

Vi tilbyr Joma fotballtøy i et stort utvalg med både korte og lange armer. Man har også mulighet til å kombinere fargekombinasjoner med trøye, shorts og strømper – helt etter eget ønske. V gir til og med kundene våre mulighet til å kombinere størrelser på overdel og underdel hvis noen av spillerne trenger det. Det er kun fantasien som setter grenser for hva som er mulig.

Når man velger lagsett på hjemmesiden vår, tilbyr vi de fargekombinasjonene som selger mest – men det betyr ikke at fargekombinasjonene slutter her. Dere må svært gjerne komme med forslag til en helt ny fargekombinasjon som kunne se kul ut og passe perfekt til deres lag. Vi vil da undersøke hvilke muligheter som finnes.

Trykk på Joma-tøy

Alle Jomas fotballtrøyer lever opp til våre krav til trykk. Det er viktig at fotballtøyet er av supergod kvalitet, slik at trykket vårt ser profesjonelt ut og holder til mange kamper og turer i vaskemaskinen. Joma benytter seg i utgangspunktet alltid av en ensfarget rygg som man kan trykke nummer og navn på. Til og med de svært interessante settene med fargekombinasjoner i striper eller firkanter har ensfarget rygg. Dette gir en god kontrast til trykket, og dermed blir trykket vårt tydeligere – og med det rette fargevalget kan trykket bli et enda sterkere blikkfang. Det er et hav av muligheter, så det kan være muligheter for at dere endelig finner den fargen dere drømmer om.

En sesong med Joma fotballtøy er en sesong uten overtrekkstrøyer

Uansett om man spiller 5-manns-, 7-manns- eller 11-mannsfotball, futsal, innendørsfotball, regionale turneringer, Golden League, oldboys eller noe annet, er det skikkelig irriterende å måtte ha overtrekkstrøyer på annenhver kamp bare fordi de andre lagene også har trøyer i sesongens «in-farge». Derfor kan det være en god idé å velge en fargekombinasjon som skiller seg ut.

En annen mulighet kan imidlertid være å kjøpe både et treningssett og et sett med kampdrakter. Hvis dere bestiller disse samtidig hos oss, kan vi ofte gi en svært god pris fordi den totale mengden er større.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)