Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fotballtøy til innendørsfotball og futsalturneringer

Design fotballdrakter til innendørsfotball på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Fotballtøy til innendørsfotball og futsalturneringer

Eksempler fra våre kunder

Trenger du fotballtrøyer til laget ditt?

Når fotballen trekker innendørs i de store idrettshallene, har det vanligvis blitt høst og tid for innendørsfotball. De fleste snur da nesen mot sportsbutikkene for å kjøpe et par nye innendørssko og nytt tøy til innendørstrening. Hos Sportmonda selger vi en mengde tøy til innendørsfotball, og ikke bare til klubber, men også til små lag og firmalag.

Fotballsett til innendørsfotball
Se priser og utvalg

Lagene bruker vanligvis det nye tøyet sitt til turneringer i hele Norden. De fleste velger vanligvis noen av de rimeligere settene våre, siden de ofte bare vil bli brukt i én innesesong. Et av de billigste settene hos oss er Joma Combi. Settet koster rett under 300 kr inkludert eget trykk og inkluderer både trøye og shorts. Settet fås i mange forskjellige farger og størrelser, og det egner seg spesielt godt til alle som nettopp har satt sammen et nytt lag, men som kanskje ikke har penger til et dyrt Nike-sett.

Fotballtøy til innendørsfotball

I innendørsfotball spiller man som oftest i bare trøye og shorts. De vanlige fotballstrømpene blir som regel ikke brukt, siden de er for varme til innendørsfotball. Her finner kundene våre vanligvis et par tennissokker som erstatning, da de egner seg bedre til formålet.

Hos Sportmonda har vi fokus på å levere fotballsett av høy kvalitet til en fornuftig pris. Joma, som er et av våre mest populære merker, brukes av lag som Villareal, Sevilla, Getafe, Swansea og Atalanta. I tillegg har vi merker som Craft, som du trolig kjenner for løpetøy av høy kvalitet, samt italienske Macron, som har flere store Serie A-klubber som spiller i sitt tøy, blant annet Lazio, Udinese og Bologna.

Futsal vs. innendørsfotball

Det er en del forskjeller mellom futsal og vanlig innendørsfotball (også kalt cageball). Nedenfor har vi prøvd å liste opp noen av de største forskjellene. Hvis du ønsker en mer utfyllende liste, kan du ta en titt på NFF sin side om futsal eller futsal.no.

 1. Vantene
  I innendørsfotball er det vanligvis et 1 meter høyt vant rundt hele banen, mens dette ikke er tilfellet i futsal.

 2. Ballen
  I innendørsfotball spiller man vanligvis med en vanlig lærball, akkurat som den man kjenner fra utendørsfotball. I futsal spiller man med en mindre ball som er betydelig tyngre, og som derfor hopper mindre.

 3. Spillere
  I innendørsfotball spiller man med 4 spillere på hvert lag. Det er ikke noen «ordentlig» målvakt, siden man ikke kan bruke hendene. I futsal spiller man med 5 spillere på hvert lag, der en av dem fungerer som keeper.

 4. Spilletiden
  Ved innendørsfotball er spilletiden vanligvis avhengig av turneringen, men det kan spilles både 1 og 2 omganger à for eksempel 7 minutter. En futsalkamp varer vanligvis i 40 minutter (2 x 20 minutter), og man kan ta én timeout per omgang når man har ballbesittelse. Timeouten varer i 60 sekunder.

 5. Banen
  I begge tilfeller spiller man på en håndballbane.

 6. Innspark / innkast
  I innendørsfotball må man ta innkast når ballen går utenfor vantet. I futsal er det ikke noe vant, og derfor tar man innspark med foten i stedet. Man har da maks fire sekunder på seg fra dommerens signal. De fire sekundene starter når ballen befinner seg på det stedet der den røk ut av banen.

Hvordan oppsto futsal?

Futsal har blitt svært populært de siste årene, og man mener at futsal ble utviklet rundt år 1930 av en mann ved navn Juan Carlos Ceriani. Målet hans var opprinnelig å skape en sport som kunne spilles både innendørs og utendørs, akkurat som fotball. Mange av reglene er faktisk en sammensmelting av reglene fra andre sportsgrener.

De fem spillerne på banen stammer fra basketball, og selve banestørrelsen og størrelsen på målene stammer fra håndball. Futsal kommer egentlig av det spanske «fútbol sala» eller «fútbol de salón» og fra det portugiske «futebol de salão». Oversatt betyr det innendørs fotball.

Innendørsturneringer i Danmark

Tøy til innendørsfotball
Se priser og utvalg

Hvis laget deres skal melde dere på en innendørsturnering, er det mange muligheter i Danmark. I noen av de største turneringene er det også gode pengepremier å hente, blant annet i Macron Champions Cup, der førstepremien tidligere har vært på mer enn +20 000 danske kroner. Den beste måten å finne turneringer i Danmark på, er å besøke nettsiden, der de fleste turneringene blir annonsert.

Her har man mulighet til å se både hva det koster å delta og når turneringen starter, og det er mulig å filtrere etter landsdel, type turnering og alder.

Hvis man ønsker å spre kampene sine over en sesong og delta i en liga, er det mulig å melde seg på for eksempel Indoor League, som spilles på Fyn. Til Indoor League samler man poeng i løpet av en sesong, hvor det hele kulminerer i en finale der de ti beste lagene møtes. Førstepremien er på 10 000 DKK til herrenes vinnerlag og 3000 DKK til damene.

På samme måte som med Indoor League finnes også den landsdekkende rankinglisten GPM for Danmark, der man samler opp poeng gjennom hele vintersesongen. Denne avsluttes også med en finale som nå kalles «DM i indefodbold» (danmarksmesterskapet i innefotball).

En av de største turneringene i Danmark var tidligere Lillebælt Cup, som dessverre måtte vri om nøkkelen for ikke så lenge siden. Utrolig nok var det på grunn av for få påmeldte lag. Året før de ga seg, deltok flere enn 2000 spillere, ledere og foreldre, og i løpet av en helg spilte de mer enn 450 kamper i Fredericia Idrætscenter.

De beste fotballskoene til innendørsfotball

Det kan være vanskelig å finne ut av hvilke fotballsko man skal kjøpe når man skal spille innendørsfotball. De fleste har i en årrekke omtrent forgudet adidas-modellene «Samba» og «Special», som kjennetegnes av de klassiske adidas-stripene som løper langs siden av skoen. Tidligere ble disse skoene stort sett laget i blå farge, men etter hvert som årene har gått, har også farger som mørkeblått, sort og rødt blitt føyet til.

Skoene egner seg spesielt godt til innendørsfotball, siden man får supergod kontakt med ballen og får godt feste mot underlaget i hallene. Skoene befinner seg også i den billigere enden av skalaen, og de kan kan ofte fås på tilbud helt ned i 300 NOK.

Andre produsenter kan imidlertid også levere gode innefotballsko. Blant annet har Nike, Puma og Joma gjort seg bemerket de siste årene med noen ganske så fornuftige modeller. Når det er sagt, er det viktigste når du skal velge sko at de gir godt feste i underlaget, og at du føler at du har god kontakt med ballen.

Design av fotballtrøyer til innendørsfotball

Tøy til innendørsfotball
Se priser og utvalg

Står laget deres og trenger fotballtrøyer med trykk til innendørsfotball, kan vi helt sikkert hjelpe dere. Vi har levert til mange lag, både store og små, i hele Danmark. Vi har tøy fra kvalitetsmerker som Joma, Macron, Atmo og Craft, som tilbyr design i et hav av farger og størrelser.

I prisene våre er trykket alltid inkludert. Dere kan få akkurat så mange trykk på trøyen som dere vil, men vær oppmerksom på at prisen kan endre seg ut fra hvor mye trykk som skal være på trøyen. Vårt billigste lagsett koster kun 278 kroner med trykk av navn, nummer og klubblogo i én farge. Så selv om man er student, vil det fortsatt være mulig å kjøpe et kult sett.

Design deres eget fotballsett med trykk til innendørsfotball

Vi har også gjort det superenkelt å designe sitt eget sett. Hos oss kan man for eksempel bare velge en trøye i designeren vår, og deretter matcher vi shorts og sokker som passer til trøyen. På den måten er du sikker på at du finner den riktige fargekombinasjonen og får en stilren look.
I designeren vår kan man også velge om man vil ha klubblogo eller sponsorlogo på tøyet. Dette gjøres under fanene «Trykk» og «Sponsor». Her kan prisen endre seg litt avhengig av om man ønsker trykk i én eller flere farger.

Hvis man vil få rabatt på lagsettet sitt, kan man velge å benytte seg av vår Sportmonda-rabatt. Det går i all sin enkelthet ut på at vi gir 10 % rabatt hvis laget velger å spille med logoen vår foran på trøyene. Det er faktisk også mulig å få enda mer rabatt dersom man kjøper mer enn 20 draktsett. Da gir vi ytterligere 10 % rabatt, noe som gjør at man samlet sett kan oppnå 20 % rabatt på ordren.

Hvis du ikke har prøvd å designe ditt eget sett enda, kan du trykke på lenken nedenfor.

Innendørs fotballtrøyer med trykk til klubber

Hvis dere skal ha alt tøyet klart til neste turnering, kan vi helt sikkert hjelpe dere. Vi har drevet med sport og idrett på alle slags nivåer, og vi vet at det betyr mye for en spiller å kunne trekke en kul fotballtrøye over hodet. Hvis ikke klubbkassen dekker et dyrt adidas- eller Nike-sett, vil mange av modellene våre kunne være attraktive for dere. Vi fører noen gode kvalitetsmerker som lager trøyer i kule design.

En av fordelene hos oss er at vi ikke benytter noen tredjepartsleverandører til trykkingen. Det betyr at vi har full kontroll over hele prosessen, helt fra utpakking og trykking til pakking og forsendelse av tøyet. Leveringstiden på tøyet er kun 14 dager fra vi har mottatt betalingen. Vi leverer alltid trøyene i separat emballasje, slik at hver enkelt spiller kan pakke ut sine egne nye plagg.

Hvis det er ønskelig, kan vi også ordne en klubbavtale. Hør mer om muligheten ved å sende oss en e-post på info@sportmonda.no.

Fotballsett med eget navn og nummer til innendørsfotball – hvordan bestiller vi?

Lagsett til innendørsturneringer

Se priser og utvalg

Det første dere må gjøre, er å designe deres eget lagsett på siden vår. Her vil dere kunne finne mange forskjellige design fra blant annet Joma og Macron. Under fanen «Design» kan dere også fortelle oss om dere vil ha strømper til det nye settet deres. Det følger nemlig ikke med som standard, siden mange bruker for eksempel vanlige tennissokker til innendørsfotball. Prisen på sokker gir et lite tillegg i prisen. Når dere har bestemt dere for grunndesignet på drakten deres, er det på tide å gjøre den mer personlig.

Trykk på trøyen – gjør den personlig

Under fanen «Trykk» kan dere velge hvilken skrifttype som skal brukes på trøyen. Alle våre skrifttyper oppfyller kravene til NFF, så dere kan bare velge den trøyen dere liker best. Under denne fanen kan dere også velge hvilken farge dere vil ha på trykket. Trykkfargen er ikke den samme for alle trøyene, siden man ikke vil kunne se nummeret hvis det for eksempel trykkes med hvit farge på en hvit trøye. Derfor endrer valgmulighetene seg når du endrer trøyefarge.

En av de mest populære trykkfargene er gull. Denne fargen gir en elegant og stilren look og passer svært godt til de mørke settene. Det neste dere må finne ut av, er om dere vil spille med deres egen klubblogo på tøyet. Vi tilbyr å sette det på gratis hvis trykket er i én farge.

Sponsortrykk på trøyen – få på lagets eget sponsortrykk eller få rabatt

Når dere har bestemt dere for alt som har med personlig trykk å gjøre, kan dere velge om dere vil ha sponsorlogo på trøyen. Det gjør dere under «Sponsor»-fanen. Under sponsorfanen har dere muligheten til å velge å få på deres eget sponsortrykk (noe som koster litt ekstra), eller dere kan benytte dere av vår Sportmonda-rabatt.

Hvis dere velger å benytte den sistnevnte, gir vi dere 10 % rabatt på hele ordren. Det vil si at hvis dere for eksempel velger å kjøpe baller eller treningsdrakter ved siden av, gjelder rabatten også her.

Klare til bestilling av det nye fotballsettet deres?

Til slutt må dere bare oppgi hvor mange spillere dere er, og hvilke størrelser dere ønsker på settene. Vil dere ha keeperdrakt, kan dere gjerne oppgi dette også. (Merk! Mange av settene våre er også tilgjengelig med lange armer, noe dere kan se ved å klikke på «Flere detaljer» ved siden av trøyenavnet.)

Når dere trykker på «Bestill tilbud», er det bare å vente. Vi svarer innen 8 timer og sender dere en e-post hvis vi trenger ytterligere informasjon. Når dere har godkjent tilbudet vårt, sender vi en ordrebekreftelse og setter ordren i produksjon. Vi leverer vanligvis tøyet deres innen 14 dager. Husk at det ikke er noen minimumsbestilling hos oss, så hvis dere bare trenger for eksempel 3 eller 5 sett – eller vil supplere en tidligere ordre – så ordner vi det også.

Dersom dere skulle ha noen spørsmål til bestillingen av innendørssettet deres, sitter vi klare til å hjelpe dere.

Bestill sett her

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)