Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Design handball lagsett til laget ditt

Handball lagsett med trykk - design på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5-stjerner på Facebook
Design handball lagsett til laget ditt

Eksempler på handball lagsett

Trenger du handball lagsett til laget ditt?

Er klubben deres også på jakt etter nye lagsett til håndball? Da kan Sportmonda være det riktige valget for dere. Vi tilbyr stilrene håndballdrakter av høy kvalitet til lave priser som alle har råd til. I vår unike designer kan dere velge fritt hvordan draktene deres skal se ut. Vi fører mange kjente merker fra håndballverdenen, blant annet merket Joma, som Spanias håndballandslag spiller i.

Lagsett til håndball
Se Priser og Utvalg

Alltid billige lagsett til håndball

Vi har alltid mengder av billige håndballsett i sortimentet vårt, slik at vi også kan tilby en løsning til lag som spiller for eksempel kretshåndball. Vi er sikre på at dere garantert vil kunne finne sett billigere andre steder, men vi mener fortsatt at vi har noen av de beste settene når det gjelder kvalitet til prisen.

Når vi velger ut nye lagsett til håndball til sortimentet vårt, ser vi stort sett aldri på merket/navnet. Vi legger større vekt på at det er god kvalitet og flott design til en overkommelig pris. For øyeblikket har vi merker som Joma, Macron, Craft og Atmo, som alle er gode og kjente merker i håndballverdenen.

Mange lag velger å spille i merker som blir ekstra markedsført, der man betaler overpris for tøyet. Det mener vi at det ikke er noen grunn til. Av nettopp den grunn har vi ingen av de mest kjente merkene i sortimentet vårt.

Vi kjører svært sjelden tilbud på håndballsett, men til gjengjeld har vi alltid faste lave priser og mange forskjellige muligheter til å oppnå rabatt, som du kan lese mer om nedenfor.

Billige lagsett til håndball
Se Priser og Utvalg

Få rabatt på deres neste lagsett til håndball

Hos Sportmonda er det flere måter å få rabatt på lagsettet deres på. Den enkleste måten er ved å spille med logoen vår på tøyet. Ved å få Sportmonda-logoen på magen og i nakken tilbyr vi 10 % rabatt uansett mengde dere bestiller. Ofte kan vi gjerne strekke oss med tanke på plasseringen, hvis dere for eksempel vil ha flere sponsorer på tøyet. Skriv gjerne til oss, så kan vi finne en løsning sammen som begge parter blir fornøyd med.

En annen god måte å få rabatt på er ved å kjøpe større mengder håndballtøy. Her har vi noen ganske enkle regler. Kjøper dere flere enn 20 håndballdrakter, gir vi automatisk 10 % rabatt. Kjøper dere flere enn 40 håndballdrakter, gir vi automatisk 15 % rabatt. Denne rabatten kan dere gjerne kombinere med vår logorabatt og dermed oppnå hele 25 % rabatt hvis dere kjøper for eksempel 20 håndballdrakter med Sportmonda-logo på tøyet.

Lagsett til håndball med trykk

Lagsett til håndball med trykk
Se Priser og Utvalg

Hos Sportmonda kan dere selv bestemme hva slags trykk dere vil ha på de nye trøyene deres. Designeren vår er bygget opp slik at den kun gir mulighet for de enkleste designvalgene. Vi vet imidlertid godt at verden ikke alltid er like enkel. Hvis dere skulle ha spesielle trykkønsker for det neste håndballsettet deres, kan dere derfor bare opplyse om det ved bestilling, så ordner vi det. Der er ingenting å være redd for når dere bestiller lagsett hos oss. Vi sender dere alltid en grafisk skisse av trykket, slik at dere kan godkjenne plasseringen av trykk m.m. før dere bestiller og betaler for settet.

En av de tingene som gjør lagsett til håndball så unike, er at det ofte er svært mange sponsorer på tøyet. Det kan ofte gjøre det til en dyr affære når håndballklubber skal ut og kjøpe nye drakter. Jo mer trykk på en trøye, desto dyrere blir som regel trøyen. De fleste steder der man kan kjøpe håndballsett, har utkontraktert trykkdelen til en tredjepart. Det kan ofte skape en masse ekstra bryderi og gjøre det dyrere å få på trykk.

Hos Sportmonda har vi kuttet alle mellomledd. Vi står for alt trykket på tøyet selv, noe som gjør at vi kan snu oss raskt hvis det skulle oppstå problemer underveis i prosessen. For eksempel hvis dere skulle få en ny sponsor i ellevte time, som gjerne vil ha logoen sin på de nye trøyene. Vi lagrer for øvrig alltid trykkfilene deres, så hvis dere for eksempel får en ny spiller neste sesong, kan dere raskt supplere med ytterligere sett hos oss og ha dem innen 14 dager.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)