Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Fotballtrøyer med trykk til laget ditt

Fotballtrøyer med trykk - design på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Fotballtrøyer med trykk til laget ditt

Eksempler fra våre kunder

Trenger du fotballtrøyer til laget ditt?

Sportmonda har spesialisert seg på å lage og selge fotballtrøyer med trykk til lag i alle størrelser. Vi har et stort utvalg av fotballtrøyer, og vi hjelper også svært gjerne til med å finne akkurat det trykket som passer best for dere. Høy kvalitet, flott design, god pris og fremragende service er våre primære fokusområder når det gjelder fotballtrøyer med trykk.

Fotballtrøyer med trykk som skiller seg ut

Lagsett med trykk
Start designet ditt

Vi mener at alle lag fortjener et sett fotballtrøyer med eget trykk som de kan være stolte av. For mange lag innebærer dette også at trøyene skiller seg ut i mengden, og hos oss er det gode muligheter for å oppnå dette. Hos oss kan dere kombinere alle deler (trøyer, shorts, sokker osv.) akkurat som dere ønsker, samtidig som det i utgangspunktet ikke er noen begrensninger når det gjelder trykket. Derfor er det nesten bare fantasien som setter grenser for hvordan deres sett eller fotballtrøyer med trykk kan komme til å se ut.

Hvis dere vil ha fotballtrøyer med trykk som skiller seg ut, kan for eksempel fargen på trykket være et sterkt virkemiddel. Hvis dere benytter en annerledes kontrastfarge, for eksempel neongrønn trykkfarge på en mørkeblå trøye, er det garantert noe som skaper blikkfang og oppmerksomhet. Samtidig kan skrifttypen og plasseringen av trykket også gjøre stor forskjell.

Kort fortalt er mulighetene store, uavhengig om dere vil ha fotballtrøyer i klassisk design eller i et design som skiller seg kraftig ut i mengden. Begge deler kan ha sin sjarm, og vårt utvalg og sortiment åpner opp for begge disse mulighetene.

Et hav av kombinasjonsmuligheter

Joma fotballtrøyer med trykk
Start designet ditt

Vi har klart å bygge opp et stort sortiment av fotballtrøyer som, sammen med valgfriheten når det gjelder trykk, gir et utrolig stort antall kombinasjonsmuligheter. Vi håper at dette kan være med på å sikre at vi også kan finne en trøye og et design som passer perfekt for dere.

Våre tre foretrukne produsenter av fotballtrøyer er italienske Macron, spanske Joma og Craft. Alle disse merkene lever godt opp til våre kriterier om flott design og god pris, samtidig som kvaliteten også er helt topp. De tre merkenes store styrke understrekes også av at lag som Napoli, Lazio, Aston Villa og Getafe spiller i ett av disse merkene. Når det gjelder fotballtrøyer med trykk, har vi forelsket oss i akkurat disse.

Alle de nevnte produsentene har et bredt utvalg av modeller. I utgangspunktet finnes alle fotballtrøyene i et sted mellom 4 og 20 farger. Dette er med på å sikre at vi bare for grunndesignet kan tilby et bredt utvalg av fotballtrøyer med trykk. Når vi legger til valgmulighetene når det gjelder trykk, blir det totale antallet kombinasjoner svært høyt.

Hvis dere trenger ideer og tips om designmuligheter eller lignende, er dere hjertelig velkommen til å sende oss en e-post. Vi hjelper dere nemlig svært gjerne i mål med å få laget akkurat de fotballtrøyene med trykk som passer for dere.

Trykk som oppfyller NFFs krav

Vet dere om trykket på fotballtrøyene deres oppfyller NFFs regler på dette området? Bare ta det rolig – vi har full kontroll på disse reglene. Nedenfor går vi kort gjennom dem, og våre standardmaler for fotballtrøyer med trykk oppfyller alltid disse reglene.

DBUs regler på området gjelder utelukkende de øverste divisjonene i Danmarksturneringen samt for eksempel pokalturneringen, men de kan likevel fungere som gode generelle retningslinier for fotballtrøyer med trykk, selv om trøyene ikke skal brukes i de nevnte turneringene.

Regler for nummer og navn på fotballtrøyer med eget trykk

Nummeret på ryggen av fotballtrøyer med trykk skal i utgangspunktet være ensfarget og sentrert. Det er imidlertid tillatt å ha en «skyggekant» på numrene. Nummeret skal være mellom 25 cm og 35 cm høyt (20–35 cm for kvinner).

I tillegg er det en rekke bestemmelser og tillatelser som blant annet inkluderer følgende:

Når det gjelder eventuelt navn bak på trøyen, er det også en del regler som må overholdes. Blant annet må navnet være ensfarget, og bokstavene kan være maks 7,5 cm høye.

Regler for logo og sponsor på fotballtrøyer med trykk

Der er ingen regler for hvilken form en klubblogo kan ha. På fotballtrøyen må imidlertid logoen alltid være plassert på brystet over en eventuell sponsorlogo. Klubblogoen på brystet kan fylle maks 100 cm². Det er også tillatt å ha en klubblogo plassert på det ene benet på shortsen samt på strømpene. Her kan logoen fylle maks 50 cm².

Når det gjelder sponsorlogoer, er reglene vært detaljert og utførlige, men her er en kort oversikt over de punktene som vanligvis er mest relevante:

Billige fotballtrøyer

Craft fotballtrøyer med navn

Start designet ditt

Mange leverandører skilter med billige fotballtrøyer, men man må alltid være oppmerksom når det gjelder dette. For det første ser man ofte at trykk eller moms ikke er medberegnet i prisene. For det andre risikerer man også at kvaliteten i slike tilfeller er deretter.

Vi har noen av de beste prisene på markedet - men det betyr ikke at vi lar det gå på bekostning av verken design eller kvalitet. Vi håndplukker de produsentene vi samarbeider med, og vi sørger alltid for å teste trøyer og trykk selv.

Vil dere ha et godt tilbud på fotballtrøyer med trykk, kan dere derfor trygt se nærmere på sortimentet vårt eller kontakte oss for et uforpliktende tilbud allerede i dag.

Fotballtrøyer med eget trykk

Som fotballspiller er det noe helt spesielt med å ha sin helt egen fotballtrøye med trykk. Derfor har vi valgt at alle våre priser skal være med trykk som standard. Vi vil nemlig gjerne ta et oppgjør de kjedelige fotballsettene og sørge for at alle lag kan ha et kult lagsett.

For å gjøre det mulig for alle å skille seg ut litt ekstra har vi håndplukket de beste skrifttypene til trykk av navn og nummer, som man kan velge selv i designeren vår. Vår mest populære skrifttype er «SPA», som har sine røtter i det spanske fotballaget F.C. Barcelona. Den gir en superelegant og annerledes look sammenlignet med de tradisjonelle skrifttypene, og den kan gi en ellers kjedelig ensfarget trøye en ekstra piff.

Trøyene våre er som oftest laget i 100 % polyester, som er det materialet som brukes mest til fotballtøy. Noen av trøyene kan inneholde 5 % elastan, som gjør trøyen mer elastisk. Polyester brukes mest fordi det er et pustende materiale som ikke holder på svetten, noe man ellers kjenner til fra for eksempel bomullstøy.

Når trøyen er valgt, kommer selvfølgelig spørsmålet: Hvilken størrelse skal man velge? I vår størrelsesguide er det lett å finne den riktige størrelsen i en tabell. Hvis man ikke føler seg trygg på å velge størrelse på den måten, tilbyr vi også muligheten for å bestille prøvetøy. I bunn og grunn betyr prøvetøy at vi sender dere de størrelsene dere ønsker, mot at dere betaler et depositum. Depositumet tilsvarer alltid tøyets verdi. Dere vil selvfølgelig få depositumet tilbake når vi har fått tøyet i retur.

Fotballtrøyer med eget navn

Å spille med sitt eget navn på trøyen er noe helt spesielt. Da er man ikke bare «et nummer». Når lag skal få laget trøyer hos oss, velger de ofte å få enten sitt eget navn eller et kallenavn bak på trøyen. Vi pleier å anbefale maks 13 bokstaver i navnet. Når det gjelder numrene, kan vi lage alt fra nummer 0 til 99. De mest brukte tallene er vanligvis mellom 1 og 25.

I vår designer for lagsett bruker vi alltid tallet 10 når vi viser en skrifttype. Det gjør vi som en hyllest til noen av de største fotballspillerne opp gjennom tidene som har hatt dette nummeret. Vi kan nevne i fleng: Michael Laudrup, Lionel Messi, Dennis Bergkamp, Zinedine Zidane, Diego Maradona og Ronaldinho. Alle er spillere som vi har sett opp til i den tiden vi selv har spilt fotball.

Fotballtrøyer fra Craft

Craft har i mange år vært et anerkjent merke innenfor performance- og løpetøy – og nå har turen kommet for markedet for lagsett også. Det er mange som allerede nå vil mene at de har klart dette riktig så bra. Med modeller som blant annet Craft Progress Graphic og Craft Pro Control Button har de vist at de også kan være med når det handler om å levere lagsett av høy kvalitet til gode priser. Alle settene deres er laget i 100 % polyester og med klassiske design som alle lag vil kunne bruke.

Her hos Sportmonda har vi blitt svært begeistret for modellen Craft Pro Control Fade, som har en fin overgang mellom to farger på trøyen. Det vil si at den er for eksempel hvit øverst, og deretter flyter fargen over i en annen farge, for eksempel grønn. Dette er også kjent som fargegradering, eller «gradient» som det heter på engelsk.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)