Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Design fotballtøy til laget ditt

Fotballtøy med trykk - design på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Design fotballtøy til laget ditt

Eksempler fra våre kunder

Trenger du fotballtøy til laget ditt?

Vår ambisjon er å bli Nordens foretrukne leverandør av fotballtøy til lag – og vi er allerede godt på vei til å oppfylle denne ambisjonen. Vi tilbyr et bredt sortiment av fotballtøy med flott design og høy kvalitet, samtidig som vi kan opprettholde et svært godt prisnivå. Prøv selv og se sortimentet og prisene våre her:

Fotballtøy med trykk

Craft Fade fotballtøy med trykk

Se priser og utvalg

For oss er ikke fotballtøy med trykk bare noe man tar på seg for at alle skal se like ut. Hvis man som lag har valgt det ut selv og føler at det representerer lagets verdier, kan fotballtøy være så mye mer.

Fotballtøy kan skape stolthet, glede og tilfredshet. Det er noe vi har erfart selv, siden vi alle har drevet med lagsport på ulike nivåer. Derfor er vår ambisjon å gjenskape disse følelsene hos de lagene som velger oss som leverandør av sitt fotballsett.

Våre tre grunnpilarer for fotballtøy

Vi har valgt ut tre områder som vi fokuserer spesielt på når det gjelder fotballtøy. Det handler om høy kvalitet, flott design og gode priser.

Vår ambisjon er å være blant de fremste virksomhetene på alle de tre områdene, for det er bare på den måten vi kan skape verdi for pengene for kundene våre.

Fotballtøy – sett av høy kvalitet

Atmo Pallas fotballtøy med trykk

Se priser og utvalg

Fotballtøy skal være både høyteknologisk og holdbart. Kvalitet er derfor et ganske omfattende begrep.

Teknologien sørger for at tøyet puster og transporterer svette, mens holdbarheten gjør at dere kan bruke tøyet over lengre tid. Begge områder er like viktige for oss – og vi prøver kontinuerlig å sikre et høyt nivå på alle kvalitetsparameterne.

Fotballtøy – sett med flott design

For mange lag er et flott design altoverskyggende. Et flott design er det som gjør at dere blir lagt merke til, samtidig som det også kan bidra til at dere sender ut akkurat de signalene dere ønsker.

Enkelte deler ved et flott design er subjektivt. For eksempel kan noen like et stilfullt og klassisk design best, mens andre foretrekker neonfarger og heftige detaljer. Vi har derfor som ambisjon å kunne favne alle deler av spekteret, noe vi sørger for ved å ha et stort utvalg av sett, men også ved å gi stor valgfrihet når det gjelder trykket.

Vår erfaring med fotballtøy gjør også at vi gjerne kommer med forslag og kan hjelpe til med designet hvis dere ønsker det.

Fotballtøy – sett til gode priser

Trenger dere et sett med fotballtøy til en god pris, har dere kommet til helt riktig sted. For oss er det ikke bare viktig at fotballtøy er flott og av høy kvalitet. Det er like viktig at man som kunde opplever å få verdi for pengene – og det er det vi mener med «god pris».

Vi sørger for god pris på ulike måter, men spesielt ved å velge ut de riktige produsentene og samarbeide tett med dem.

Vi har bevisst valgt å se bort fra mange av de største merkene på markedet, siden vi mener at man ikke får bedre kvalitet fra dem enn fra våre nåværende produsenter. Prisene på de største merkene er også noe høyere, noe som ikke stemmer overens med vårt ønske om å kunne tilby god verdi for pengene.

Fotballtøy på tilbud

Vi kjører sjelden spesielle kampanjer og tilbud på fotballtøy, men prisene våre er likevel noen av de beste på markedet.

Det er også alltid mulig å oppnå en av våre faste rabatter. Disse kan dere for eksempel oppnå hvis dere bestiller minst 20 spillersett eller vil spille med logoen vår som sponsortrykk på tøyet.

Se nærmere på utvalget vårt ved å klikke på Sportmonda-logoen i menyen – og ta endelig kontakt med oss hvis dere har spørsmål eller trenger hjelp.

Fotballtøy til barn

Vi har levert fotballtøy til barn i alle aldre opptil flere ganger, til alt fra små miniputter til de litt større juniorspillerne. Stort sett alle våre sett fås i barnestørrelser, som starter fra 6XS eller størrelse 122. Settene fås i mange forskjellige farger og kan kombineres akkurat slik man vil.

Barn vil gjerne være som idolene sine, og derfor velger mange foreldre å få barnets navn trykket bak på trøyene når de bestiller lagsett hos oss. Navn og nummer er alltid inkludert i alle våre priser, noe som gjør det enkelt og oversiktlig å finne akkurat det man ønsker.

Fotballtøy og sett

Hos oss kan du kjøpe fotballtøy eller sett både som privatperson og til næring. Vi har et stort utvalg til både herre, dame og barn fra noen av de beste merkene i verden. Vår misjon er å gjøre det så enkelt som mulig for fotballag å få sine egne drømmesett med egne navn og nummer – en misjon vi startet på allerede i 2013.

Siden oppstarten på ett rom har vi flyttet til større lokaler i Brøndby i Danmark, og vi har vokst år etter år. Det har blant annet gjort at vi har utvidet forretningen de siste to årene, og at vi nå kan tilby fotballag i både Norge, Sverige, Nederland og Tyskland å kjøpe fotballtøy gjennom oss.

Alle våre merker er tøy som vi selv kan gå god for, noe som vil si at vi alltid bestiller prøver av tøyet eller drar ut til produsenten for å kjenne på kvaliteten før det legges ut til salg hos oss. Vi har til sammen mer enn 60 års erfaring innen sport, og derfor vet vi godt hva fotballspillere vil ha.

Design ditt eget fotballtøy

Macron Wezen blått fotballtøy med trykk

Se priser og utvalg

Vi har flere hundre forskjellige kombinasjoner som dere kan designe deres eget fotballtøy på. I designeren vår kan dere velge mellom modeller fra merker som Joma, Craft, Atmo og Macron, som alle lager lagsett av høy kvalitet i forskjellige svettetransporterende og behagelige materialer.

Alle våre sett kan kombineres akkurat som dere vil. Det vil si at hvis dere for eksempel vil ha røde shorts til en gul trøye, kan dette la seg gjøre. I designeren vår har vi prøvd å gjøre det så enkelt som mulig å skape det kuleste lagsettet. Derfor er hver trøye også fargekoordinert med shortsene, slik at man kan være sikker på å få et flott resultat raskt.

Som standard vises alle våre sett med korte armer, men mange av modellene våre kan faktisk også fås med lange armer. Under «flere detaljer» vil dere kunne se hvilke trøyer som kan fås med lange armer, og så skriver dere bare på bestillingen hvor mange av trøyene dere vil ha med henholdsvis korte og lange armer.

Under «flere detaljer» kan dere også se om en modell fås til herre og dame. Damemodellene er litt annerledes en herremodellene, siden snittet på dem er annerledes. Vi sender gjerne bilder av damemodellene hvis dere ønsker det.

Hvis dere underveis i bestillingen skulle være i tvil når det gjelder størrelser på det nye settet deres, er det flere muligheter. Den ene er å benytte vår størrelsesguide. Her finner dere størrelser og mål på settene våre. Hvis det skulle oppstå problemer underveis, kan dere alltid sende oss en e-post, så veileder vi dere så godt vi kan.

Den andre muligheten er å bestille prøvetøy. Med prøvetøy tilbyr vi å sende dere de størrelsene av et sett som dere ønsker. På den måten kan dere enkelt prøve settene og være 100 % sikre på at dere velger riktige størrelser før dere legger inn en stor bestilling. Det eneste vi krever, er at dere betaler inn et depositum for tøyet. Vi tilbakebetaler selvfølgelig alle pengene dere har innbetalt, så snart vi har fått tøyet tilbake igjen fra dere.

Når dere er klare til å bestille, må dere bare huske å få skrevet størrelser samt navn og nummer på trøyene i kommentarfeltet. Det vil gjøre ekspedisjonstiden og dermed også leveringstiden kortere.

Fotballtøy med trykk

Kan vi få skrevet navnet på skolen vår eller firmanavnet vårt på trøyene? Kan vi få mer enn én sponsor på trøyen? Svaret er ja og ja. Det meste kan la seg gjøre. Det eneste som kan være til hinder for trykket deres, er størrelsen på selve trøyen. Vi kan trykke på alle deler av trøyen og shortsen, det vil si at dere for eksempel kan få trykk både på skuldrene på de nye trøyene og på baksiden av shortsene.

Alle våre trykk kan lages i både én og flere farger, men det vil som regel avhenge av den filen vi har tilgjengelig. Hvis dere ønsker å få sjekket opp om den nye sponsorens logo kan brukes til trykk, send oss filene dere har til rådighet, så vil vi ta en titt på dem snarest mulig. Vær imidlertid oppmerksom på at det beste resultatet oppnås med det man kaller vektorfiler, som vanligvis har filendelsene .svg, .ai eller .eps.

Har dere et ønske om å bruke en egen skrifttype/font til å skrive navn eller nummer med for å gi trøyen et mer unikt uttrykk, send oss denne skrifttypen/fonten i enten OTF- eller TTF-format. Dere kan gå på oppdagelsesferd etter nye fonter på for eksempel Google Fonts eller DaFont.com – men vær oppmerksom på at avstanden mellom bokstaver og tall kan endre seg. For eksempel kan tallet se fint ut hvis du skriver 1, men hvis du skriver 10, vil det bli en avstand mellom tallene. Det kan gi et svært lite pent resultat, så sørg for å sjekke dette i et grafikkprogram før dere bestemmer dere for å bruke skrifttypen/fonten.

Fotballtøy til kvinner

Stort sett alle modellene på nettsiden vår kan fås til kvinner. Dere kan se hvilke modeller som fås til kvinner ved å klikke på «Flere detaljer». Som regel er snittet på trøyen en del annerledes på kvinnemodellene. Ofte er brystseksjonen en del større, og snittet i sidene er smalere. Hvis designeren vår oppgir at en modell fås til kvinner, har vi også bilder av de fleste modellene. Hvis dere ønsker å se bilder av trøyene, send oss gjerne en e-post, så sender vi gjerne eksempler til dere.

Mot et depositum kan vi også sende modellen til dere i forskjellige størrelser, slik at dere kan prøve den før dere legger inn endelig bestilling. Dere får naturligvis depositumet i retur når vi har fått trøyene tilbake.

Troelsgaard Skills Camp

Troelsgaard Skills Camp for jenter

Se priser og utvalg

Vi elsker kvinnefotball, og vi har også hatt prominente danske navn som Lotte Troelsgaard og Sanne Troelsgaard i tøyet vårt. Begge disse tøffe tvillingsøstrene spiller på det danske landslaget, og hvert år arrangerer de en helt egen camp kun for jenter. Navnet er Troelsgaard Skills Camp, og den avholdes i samarbeid med vår danske ambassadør FodboldInspirator, som tilbyr privat fotballtrening for spillere, trenere og klubber som vil opp og frem i fotballverdenen.

Troelsgaard Skills Camp samler jenter fra hele Danmark til en weekend med fokus på å gi dem verktøy til å bli bedre i fotball. I tillegg til treningsøkter med Lotte og Sanne inneholder campen også økter med hemmelige gjestetrenere og profesjonelle trenere samt har et opplegg med en mental trener.

På campen er det fokus på jentenes individuelle ferdigheter, og målet er å forbedre seg fremfor å bli sammenlignet. I tillegg til ferdighetstrening får man i løpet av helgen også et innblikk i hva det vil i å trene på eliteplan.

I Norge arrangeres fotballskoler i mange kretser, og du finner mer informasjon på NFFs hjemmesider.

Fotballtøy til lag og klubber

Utrolig mange klubber velger å kjøpe fotballtøy til alle lagene i klubben samtidig. Det gjøres ofte gjennom det man kaller klubbavtaler. Selv om vi ikke har en spesiell side som er tilegnet klubbavtaler, er vi likevel ytterst kompetente til å levere fotballtøy til lag og klubber. Vi har levert over +20 000 lagsett, og de aller fleste har vært til etablerte klubber over hele Danmark, både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Hvis dere synes at utvalget vårt ser interessant ut, send oss gjerne en e-post om akkurat hva dere ønsker dere, og til hvor mange lag. Våre standard rabattsatser er 10 % hvis logoen vår («Sportmonda») kommer på trøyene. Vi tilbyr ytterligere rabatt på enten 10 % hvis man bestiller mer enn 20 spillersett, eller 15 % hvis man bestiller mer enn 40 spillersett. Begge rabattsatsene kan kombineres, som vil si at hvis dere bestiller for eksempel ett sett med logoen vår på trøyene og for eksempel 22 spillersett, vil dere kunne få en rabatt på 20 % på hele ordren.

Trykk på tøy til fotballag

Det finnes veldig mange steder der man kan få trykk på fotballtøyet sitt. Problemet er imidlertid at det kan være supervanskelig og uoversiktlig når man skal bestille det. Vanligvis vil et trykkeri kreve at det skal være et minimum antall trøyer før de overhodet vil ta ordren. I tillegg kan man også oppleve at det er oppstartgebyrer på flere hundre kroner.

Hos Sportmonda har vi tenkt litt annerledes på det, og vi har sløyfet både minimumsbestilling og oppstartgebyrer. I alle våre priser har vi alltid inkludert trykk for å gjøre det så enkelt og oversiktlig som mulig. Hele designeren vår er bygget opp rundt å skulle gjøre det så lett som mulig å bestille fotballtøy med trykk. Har du forslag til hvordan vi kan gjøre det enda enklere, vil vi gjerne høre fra deg – gode ideer kan komme fra alle steder.

Eget trykk på fotballtøy

Hos Sportmonda er det ingen begrensninger når det gjelder trykk på trøyene deres. Det eneste vi krever, er at dere har den riktige grafiske filen til trykket. Hos Sportmonda aksepterer vi filtypene .svg, .eps, .ai, og .pdf. Vi kan også benytte filtypene .png og .jpg hvis filene er i høy oppløsning (vanligvis mer enn 1200x1200 piksler).

Når vi har mottatt trykkfilene fra dere, sjekker vi alltid om de egner seg til trykk. Hvis de ikke oppfyller våre standarder, vil dere alltid få beskjed, slik at dere kan velge om vi skal trykke eller ikke. Før vi sender trykket til produksjon, får dere også utlevert en grafisk skisse slik at dere kan se nøyaktig hvor på fotballtøyet trykket vil bli plassert. Vi trykker ikke før dere har godkjent skissen av lagsettet deres.

Når dere har godkjent trykket på trøyene, vil vi kontrollere det opp mot den tilsendte spillerlisten og sette i gang med å produsere trøyene deres. Leveringstiden er vanligvis 14 dager fra vi har mottatt betalingen. Ofte kan det gå enda raskere hvis vi har tøyet på lager. Dere vil alltid få et sporingsnummer på e-post, slik at dere kan følge pakken hele veien.

Sponsing av fotballtøy

Hvis dere ikke har alle midlene til å kjøpe nytt fotballtøy til laget selv, er det flere muligheter. Ta eventuelt en titt på vår Støtte til lag-side. Her kan dere finne 6 gode råd om hvordan dere får penger til det neste lagsettet deres. Hvis dere har litt av pengene selv, men ikke hele beløpet, kan dere med fordel benytte dere av vår Sportmonda sponsorrabatt, som gir dere 10 % rabatt på hele ordren hvis dere spiller med logoen vår på tøyet. Logoen vil bli plassert foran på trøyen og bak i nakken, og den vil alltid være i én farge. Prøv eventuelt designeren vår for å se hvordan det ser ut på trøyen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-basicicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)