Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Design fotballsett til laget ditt

Fotballsett med trykk - design på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Design fotballsett til laget ditt

Eksempler fra våre kunder

Trenger du fotballsett til laget ditt?

Klubbtøy
Fotballtøy
Lagtrøyer
Spillertrøyer
Lag din egen fotballtrøye
Design fotballtrøyer
Sportstøy med trykk
Fotballtøy til innendørsfotball og futsalturneringer

Sportmonda leverer hvert år flere tusen fotballsett med trykk til lag, klubber og virksomheter i alle størrelser. Vi har et stort utvalg av fotballsett av høy kvalitet – og vi kan alltid tilby gode og konkurransedyktige priser. Derfor er vi sikre på at dere også kan finne et sett som passer perfekt til akkurat dere.

Hvis dere er i tvil om noe, send oss gjerne en e-post på info@sportmonda.no. Vi elsker å få spørsmål om fotballsett, og vi svarer alltid raskt.

Vi samler på fornøyde kunder med kule fotballsett

Atmo Pallas fotballsett med trykk

Se priser og utvalg

Vi lever av glade og fornøyde kunder, siden de fleste av henvendelsene vi får, kommer som følge av anbefalinger fra andre. Vi vet derfor at fotballsettene våre alltid må prestere ut fra de tre parameterne vi har identifisert som essensielle:

Den høye kvaliteten og det flotte designet sikrer vi til dels gjennom et tett samarbeid med produsentene. I tillegg står vi for trykkingen av tøyet selv, noe som gjør det mulig for oss å sikre og kontrollere kvaliteten i denne fasen.

Ovenstående er også en av grunnene til at vi kan holde prisene på fotballsett med trykk på et svært hyggelig nivå sammenlignet med andre leverandører av sportstøy. De fleste samarbeider nemlig med eksterne trykkerier – og når flere som skal tjene penger, er involvert, vil dette ofte gjenspeile seg i en høyere pris. Dette problemet har vi fjernet.

Vi trykker alt tøyet selv, og dermed kan vi styre prosessen hele veien.

Det perfekte fotballsettet til deres lag

Craft Control Button fotballsett med trykk

Se priser og utvalg

Vi har en ambisjon om alltid å kunne levere akkurat det fotballsettet som dere går og drømmer om. Vi mener at alle lag fortjener et kult fotballsett, og vi ser det som vår misjon å skape rammene og mulighetene for dette.

Hos oss er det høyt under taket – og mulighetene for å designe trykket til deres eget fotballsett er nær sagt ubegrenset. Så hvis dere har svært konkrete eller spesielle ønsker, er vi alltid villige til å gå langt for å få utformet det perfekte fotballsettet til dere.

Hvis dere ikke har så mange spesielle ønsker, men derimot bare ønsker en løsning som er kul, og som dere vet kommer til å vare, har vi laget en rekke «standardmaler» der dere kan nøye dere med å velge akkurat det dere ønsker. Så hvis det for eksempel bare er fargen på trøyen og fargen på trykket som er viktig for dere, kommer vi gjerne med en anbefaling når det gjelder størrelse, plassering av trykket samt valg av skrifttype.

Alltid billige fotballsett

Vi har alltid mange billige fotballsett i sortimentet vårt. Dermed kan vi også tilby en løsning til lag med stramt budsjett. Vi påstår imidlertid ikke at vi har de billigste fotballsettene på markedet, siden det helt sikkert er andre leverandører som er villige til å inngå kompromisser som for eksempel kan gå på bekostning av kvaliteten. Sammenlignet med de tre parameterne vi fokuserer på, er det derfor snakk om billige sett av høy kvalitet hos oss.

En av de måtene vi holder prisene på settene våre nede på, er gjennom utvelgelsen og samarbeidet med produsentene. Når vi skal velge et nytt merke til sortimentet vårt, ser vi stort sett ikke på navnet/merket. Hvis en produsent kan levere høy kvalitet og flott design til gode priser, har vi oppnådd det vi synes er viktigst. Vi mener for eksempel at Joma er et godt eksempel på en slik produsent – og det er også fotballdrakter fra spanske Joma vi selger flest av for øyeblikket.

Vi mener at det ikke er særlig hensiktsmessig å måtte betale overpris bare for å spille i et merke som har blitt markedsført ekstra mye, så det er altså helt andre ting vi har fokus på.

Vi kjører bare sjelden med spesielle tilbud på fotballsett. Derimot har vi alltid faste lave priser og forskjellige muligheter til å få rabatt:

Mengderabatt på fotballsett

Macron Wezen fotballsett med trykk

Se priser og utvalg

Vi har en fast regel når det gjelder mengderabatt. Hvis dere bestiller minimum 20 fotballdrakter samtidig, gir vi 10 % rabatt på hele ordren. Bestiller dere minimum 40 fotballdrakter, gir vi 15 % rabatt på hele ordren.

Med denne relativt lave grensen for antall sett og allerede lave standardpriser sørger vi for at det ikke bare er de største lagene som kan få svært gode priser på lagsett.

Sportmonda sponsorrabatt

Hvis dere ikke har en egen sponsor, men ønsker å spare litt penger på settet deres, tilbyr vi 10 % rabatt til alle lag som vil spille med logoen vår på tøyet. Dette kaller vi «sponsorrabatt».

Logoen vår vil i så tilfelle bli plassert midt på magen/brystet (stor logo) samt i nakken (liten logo) på alle trøyene. Dere bestemmer fargen på trykket selv.

Klare til å bestille deres eget fotballsett med trykk?

Se priser og utvalg

I designeren vår vil dere kunne velge mellom modeller fra merkene Joma, Macron, Atmo og Craft, som alle er merker med høy kvalitet til lave priser. Når dere har bestemt dere for hvilken modell dere ønsker, er tiden inne for å bestemme trykk på trøyen. Det gjør dere under fanen «trykk». Her kan dere velge mellom 5 forskjellige skrifttyper, som er nøye utvalgt for at dere skal få et kult design og flotte kurver på skriften. Under denne fanen vil dere også kunne bestemme hvilken farge trykket på trøyen skal ha. Mange velger trykkfargen gull, siden den gir en eksklusiv look.

Under fanen «trykk» finner dere også muligheten for å få klubblogo på tøyet. Som standard er klubblogo i én farge gratis. Vil dere få klubblogo på tøyet deres i flere farger, koster det litt ekstra.

Det siste dere må ta stilling til når det gjelder designet på fotballsettet deres, er om dere ønsker å få på sponsorlogo. Der kan velge å få deres eget sponsortrykk, eller dere kan velge å benytte dere av vår Sportmonda-sponsorrabatt, som er beskrevet mer detaljert lenger oppe. Hvis dere takker ja, vil dere kunne få 10 % rabatt på hele ordren.

Nå burde alt som har med designet på trøyene deres å gjøre, være på plass. Så nå er det på tide å finne ut hvor mange trøyer dere trenger, og hvilke størrelser de skal være i. Det kan være utrolig vanskelig og litt skummelt å skulle bestille tøy man ikke har prøvd, spesielt fordi 14-dagers returretten, som man ellers har ved tradisjonell netthandel, faller bort når tøyet er personliggjort.

Vi har prøvd å imøtekomme dette ved å tilby det vi kaller «prøvetøy». I all sin enkelhet går det ut på at vi sender dere de delene og størrelsene dere ønsker å prøve. Det eneste dere må gjøre, er å betale et depositum tilsvarende tøyets verdi. Dere får naturligvis dette depositumet tilbake når vi har fått tøyet i retur.

Hvis dere ikke vil benytte dere av ovenstående, har vi i stedet en størrelsesguide dere kan bruke. Der finner dere svar på det meste som har med tøyet og passformen å gjøre.

Dere bør nå være klare for å bestille deres egne fotballdrakter. Hvis dere har noen spørsmål i denne forbindelsen, vil vi svært gjerne høre fra dere på info@sportmonda.no – vi svarer innen 8 timer.

Fotballsett til lag

Hos Sportmonda ser vi at det ofte er klubber og lag fra ulike serieklubber som bestiller tøy hos oss. Vi opplever imidlertid også en gang iblant at noen bestiller tøy som skal brukes til bedriftsturneringer i inn- eller utland. Vi har levert tøy til mange fremtredende virksomheter i Danmark. Blant annet er Jysk, ISS, DR og Tivoli blant referansene våre.

De fleste velger oss på grunn av vår unike kundeservice. Vi er villige til å gå svært langt for å oppfylle kundenes behov og ønsker. Prisene våre er også noen av de laveste på markedet, noe som naturligvis er et stort trekkplaster for mange som ikke har midler til et dyrt adidas- eller Nike-lagsett.

Som vår Trustpilot viser, samler vi på fornøyde kunder. Skulle det oppstå problemer med lagsettet deres underveis i produksjonen, vil vi alltid prøve å løse det på best mulig måte. Vi vil strekke oss svært langt for å få sendt ordren deres til tiden.

Fotballsett med trykk

Når dere skal velge fotballsett med trykk, er det en god idé å forsikre seg om at det trykket man ønsker å få på trøyen, også egner seg til trykk. Den letteste måten å finne ut av det på, er å forsikre seg om at de filene man bruker, er i det som kalles vektorformat. I bunn og grunn innebærer vektorformat at man kan skalere en fil opp og ned i størrelse uten at den mister formen og blir pikselert. Blant annet er filtyper med endelsen .eps, .svg, .pdf eller .ai i vektorformat.

Hvis dere skulle ha problemer med å få tak i en vektorfil i en av de ovenstående formatene, godtar vi også .png- eller .jpeg-filer i høy oppløsning. Høy oppløsning vil si at dimensjonene på bildene vanligvis må være høyere enn 1200 x 1200 piksler. Er dere fortsatt i tvil om dere kan bruke filene deres til trykk? Send dem da til oss på info@sportmonda.no, så ser vi gjennom dem helt gratis.

Fotballsett med eget trykk

Det er noe helt spesielt med å få sitt eget navn bak på et fotballsett. Det gir litt ekstra selvtillit, siden man raskt kan speile seg i de profesjonelle stjernene man ser i toppligaene som Premier League og Serie A – eller på landslaget.

De som kjøper lagsett hos oss, velger ofte å få skrevet etternavnet sitt – eller et kallenavn. Vi ser mange morsomme og oppfinnsomme navn og nummer som kommer bak på trøyene. Alt fra «007» som nummer til «Jeg skyter straffe» som navn. Vi har ingen begrensninger bortsett fra trøyens størrelse når det gjelder hva vi kan trykke. Vær imidlertid oppmerksom på at vi muligens blir nødt til å gjøre bokstavene smalere hvis antall tegn er flere enn 13.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)