Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Design fotball lagsett til laget ditt

Fotball lagsett med trykk - design på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Design fotball lagsett til laget ditt

Eksempler fra våre kunder

Trenger du fotball lagsett til laget ditt?

Leter dere etter nye fotball lagsett til klubben eller det nystartede fotballaget deres? Da kan vi garantert hjelpe dere. Hvert år leverer vi flere tusen lagsett med trykk til lag i hele Europa. Hos oss er det ingen oppstartgebyrer eller minimumsbestillinger, og dere kan designe deres eget lagsett selv.

Fotball lagsett med eget trykk
Start designet ditt

I designeren vår kan dere som sagt bestemme helt selv hvordan det nye fotballsettet deres skal se ut. Ut fra noen forhåndsbestemte grunndesign kan dere kombinere både trøye, shorts og sokker akkurat som dere vil. Det er valgfritt om dere ønsker trykk på trøyene, men vår erfaring tilsier at de fleste lag har dette behovet. Derfor har vi valgt å inkludere basistrykk som navn og nummer i prisen på våre fotball lagsett.

Klubblogo i én farge er gratis å få trykket på trøyen, mens vi tar litt ekstra for trykk av sponsortrykk. Det er fordi det ofte er en del større og derfor er dyrere for oss. Vi mener likevel at prisene våre er noen av de beste på markedet for fotballtøy.

Selv om designeren vår per i dag ikke har bilder som viser det, kan mange av lagsettene våre faktisk også fås til damer. Under knappen «flere detaljer» kan dere se hvilke modeller og trøyer som finnes i en bestemt damemodell. Dere kan også se om modellen fås med eller uten lange armer.

Vi fører for øyeblikket merker som Joma, Craft, Macron og Atmo, som alle leverer lagsett av høy kvalitet. Joma er tøyleverandør til mange større klubber i La Liga (Spania), mens Macron leverer tøy til Serie A (Italia).

Fotball lagsett med eget navn og nummer

Fotball lagsett med eget navn og nummer
Start designet ditt

Det å løpe på banen med sitt eget navn bak på fotballtrøyen er noe helt spesielt. Dessverre velger mange lag det bort på grunn av trykkekostnadene, eller fordi det ofte kan være en del utskiftinger av spillere på laget. Det kan ofte gjøre det til en kostbar affære når man skal kjøpe nytt fotball lagsett.

Vi vil gjerne gjøre det mulig for flere lag å få sitt eget navn og nummer på draktene. Derfor har vi lagt trykket inn som standard i alle prisene våre. Til og med kretslag vil kunne kjøpe lagsett hos oss uten å få minus på kontoen.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)