Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Design fotballtrøyer til laget ditt

Design fotballtrøyer på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Design fotballtrøyer til laget ditt

Eksempler fra våre kunder

Trenger du fotballtrøyer til laget ditt?

Er det gamle lagsettet utslitt? Eller har dere startet et nytt lag og kunne tenke dere å skille dere ut i mengden på fotballbanen? Da kan dere designe fotballtrøyer med eget navn og nummer hos oss. Vi har for øyeblikket 14 forskjellige grunndesign å velge mellom, og i gjennomsnitt har hver trøye mer enn 7 forskjellige fargemuligheter. Så det er altså store muligheter for å kunne sette sammen akkurat det dere ønsker dere.

Begynn å designe nå

Design fotballtrøyer med eget trykk

Vi har solgt fotballtrøyer med trykk siden 2013, og siden den gang har vi bygget opp mye erfaring. Det er også den erfaringen vi har dratt veksler på i vår designer for lagsett. Her finner du for eksempel bare sett som er satt sammen av deler som passer godt sammen visuelt. Du finner altså ikke en rød trøye sammen med en rosa shorts, siden vi vil gjøre det så oversiktlig som mulig å finne det settet dere ønsker dere. På alle våre sett kan man få akkurat det navnet og nummeret man vil på trøyen, og det er enkelt å velge en annen trykkfarge eller skrifttype hvis man ønsker det.

Du har sikkert allerede en god idé i tankene om hvordan de nye fotballtrøyene til laget deres bør se ut. Kanskje har du hentet inspirasjon fra favorittfotballaget ditt? Vi vet godt hvordan det er – man vil jo gjerne skille seg ut fra de andre og ha et lagsett som får de andre til å bli misunnelige. Etter vår erfaring blir et lagsett helt klart kulest med egen sponsorlogo, klubblogo og navn og nummer på trøyen. Spesielt gir en sponsor en kul signalverdi overfor andre lag.

Vi har ingen sponsor – hvilke muligheter har vi?

Hos Sportmonda har vi utviklet en guide til lag som trenger økonomisk hjelp. Guiden heter «Støtte til lag» og hjelper blant annet til med hvordan du bør gå frem overfor virksomheter. Finn guiden her og les de forskjellige tipsene. Dere kan imidlertid også være så heldige at en virksomhet har registrert seg i vårt bli sponsor-konsept, som gir lag muligheter til å få sitt eget lagsett 25 % billigere hos oss. Denne muligheten tilbys ofte i en begrenset periode, så følg oss på Facebook og i andre sosiale kanaler eller meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi annonserer fortløpende når denne muligheten er tilgjengelig.

Design fotballtrøyer til bedriftsfotball

Design fotballsett til bedriftsfotball
Se priser og utvalg

Står firmalaget ditt og trenger fotballtrøyer til en turnering eller et firmaevent? Da kan vi hjelpe dere med å designe fotballtrøyene deres. Vi har levert til mange av de store virksomhetene i Danmark, og vi hjelper dere gjerne med å velge det helt riktige designet for deres virksomhet. Normalt er vår leveringstid til firmaer og virksomheter 14 dager, men hvis dere trenger tøyet raskere, ta gjerne kontakt med oss. Som regel har vi noen modeller på lager som vi kan levere raskere.

En ting dere bør være oppmerksomme på når dere bestiller trøyer, er trykket. Firmalogoen deres bør helst sendes til oss i enten .eps-, .svg- eller .ai-format, da dette gir det beste trykkeresultatet. Det er som regel en markedsavdeling, et eksternt design-/reklamebyrå eller lignende som har disse filene. Hvis det ikke er mulig å skaffe logoen i et av disse formatene, send oss gjerne en .jpg- eller .png-fil i høy oppløsning – det går også fint an å bruke. Vi kan alltid hjelpe dere når dere skal designe fotballtrøyer.

Design egen fotballtrøye til barn

Design fotballsett til barn
Se priser og utvalg

Vi har levert fotballtøy til barn i hele Danmark. Det vi ofte hører er, at barnetøy er vanskelig å vurdere med tanke på størrelser. Barna vokser veldig fort når de er yngre. Derfor kan det være vanskelig å vurdere hvilken størrelse man skal velge til det neste spillersettet. En god pekepinn er alltid å bestille en størrelse større enn størrelsen på barnas nåværende trøyer. På den måten kan man være sikker på at de holder i minimum ett til halvannet år fremover. Et lagsett har det også med å bli slitt etter to år hvis det brukes til kamper en gang i uken både sommer og vinter.

Vask av sportstøy

Husk for øvrig også alltid å vaske de nye fotballtrøyene deres ved maks 30 grader, da trykket på trøyen ellers vil bli fort slitt. Skyllemiddel er også lurt å unngå, da dette sliter på tøyet. Hvis tøyet lukter av mugg eller jordslag, kan du eventuelt bruke klar eddig (7 %) i vaskevannet, enten i vaskemaskinen eller hvis du vasker klærne for hånd. Eddik fås kjøpt i alle dagligvarebutikker, er skånsomt for tøyet og trykket, og det vil verken sette flekker eller bleke. Unngå for øvrig også å tørke tøyet i tørketrommel, da dette er den verste fienden til trykk på tøy.

Design egne drakter med lange armer

Design fotballtrøyer med lange armer
Se priser og utvalg

Når dere skal ha fotballtrøyer, er det alltid viktig å spørre hver enkelt spiller eller alle på laget om de ønsker korte eller lange armer på trøyene sine. Mange spillere har forskjellige preferanser, noe som også er vanlig blant de profesjonelle. Det kan det være flere grunner til. Noen føler at man holder bedre på varmen, og at man bare føler seg mer vel med lange armer. Andre, for eksempel spillere som spiller på kunstgress, vil gjerne unngå hudavskrapninger, og da beskytter lange armer en del bedre på albuene og armene.

Design fotballtrøyer til fotballklubben din

Trenger klubben deres et nytt spillersett, kan dere gjerne skrive til oss og høre hvilke muligheter som finnes. Vi kan tilby alt fra en klubbavtale til enkeltleveranser. Vi har levert til mange små klubber i Danmark, som har nytt godt av den store designfriheten som man får hos oss. En klubbavtale kan inneholde din klubbs private kolleksjon, som du enten velger selv, eller som vi kan velge for dere. Med en klubbavtale kan dere også oppnå rabatter når dere handler hos oss.

Alle klubber er forskjellige og stiller ulike krav til fotballtrøyene sine. Skriv derfor gjerne til oss snarest muligt, slik at vi kan finne den beste løsningen til akkurat deres klubb.

Få hjelp når du skal designe fotballtrøyer

Sportmonda har levert fotballtrøyer med eget design i flere år og har mye erfaring med trykk på spillerdrakter. Skriv gjerne en e-post til oss hvis dere ønsker hjelp til designet på det neste lagsettet deres. Dere kan imidlertid også bruke nettsiden vår til å designe, der vi har gjort prosessen veldig enkel: Start med å designe ditt eget lagsett og send det til oss via nettsiden vår. Deretter sender vi et tilbud til dere på e-post. Så snart dette er godkjent fra deres side, kan dere bare sende spillerliste, størrelser, klubblogoer og eventuell sponsorlogo til oss. Når det er gjort, lager vi en grafisk skisse av tøyet og en ordrebekreftelse. Når dere har godkjent dette, setter vi i gang produksjonen.

Tøyet blir laget in-house i våre produksjonslokaler i Danmark, der vi sjekker at alle detaljer er på plass og trykker tøyet selv. Når alt er ferdig produsert, pakker vi tøyet og sender det til dere. Deretter kan dere forvente å motta det innen 14 dager. Vi arbeider kontinuerlig med å gjøre det så enkelt som muligt å bestille et lagsett.

Har du/dere forslag til forbedringer, tar vi gjerne imot tilbakemeldinger.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)