Prev ArrowNext ArrowRatingTimeShippingMailLogoOnlyInstagramFacebookMessengerTwitter

Craft-tøy til fotball og annen sport

Craft-tøy med trykk - design på bare 5 minutter

5-stjerners anmeldelser
5 stjerner på Facebook
Craft-tøy til fotball og annen sport

Eksempler fra våre kunder

Trenger du Craft-tøy til fotball eller annen sport?

Craft er et av de raskest voksende merkene i Europa. I Norge har merket de siste årene vært kjent for sitt kvalitetsløpetøy, men for noen få år siden valgte de også å begynne å produsere lagsett. Craft ble grunnlagt i Sverige allerede i 1973, da den svenske oppfinneren Anders Bengtsson løp en tur i det nye Craft-undertøyet sitt for første gang. Tøyet hadde stort potensial på grunn av den unike evnen til å holde folk tørre, samtidig som det var med på å opprettholde en optimal kroppstemperatur.

Craft fade med eget trykk
Se priser og utvalg

Craft fotballsett

For bare noen få år siden valgte Craft å gå inn på markedet for fotballsett. Siden den gang har det bare gått fremover. Frem til nå har de sponset flere store lag i Europa. Blant annet er belgiske Gent en av de klubbene som nylig gikk over til Craft. Ikke nok med at de har unike design – trøyene deres er også ytterst slitesterke og holdbare. Selv om Craft ikke er så kjent for fotballsett ennå, er det mange som allerede kjenner merket fra løpetøy. Derfor har det vært naturlig for en del klubber å gå over til merket Craft.

Et av de beste designene fra Craft har vært modellen Craft Pro Control Fade, som har en fargegradering nedover trøyen. Den har raskt blitt en av de fotballtrøyene som selger best her hos oss. Ikke nok med at designet er unikt – trøyen er også av utrolig god kvalitet, som er to ting de fleste lag ser etter. Modellen er imidlertid ikke blant de billigste, men som med så mye annet henger pris og kvalitet ofte sammen. Settet fås per i dag i 7 forskjellige fargevarianter og kan kombineres med shorts i samme farge.

En av de tingene som kan gjøre et fotballsett skikkelig kult, er å få trykk på. På alle Craft-modeller tilbyr vi trykk i én farge med i prisen. Trykket som er inkludert i standardprisene våre, er navn og nummer bak på settet samt klubblogo – alt i én farge. Ønsker dere sponsor på fotballsettet deres, kan dette naturligvis også la seg gjøre mot et tillegg i prisen

Craft tilbyr alle sine modeller til både herre, dame og barn i størrelser som går fra XS til 3XL. Med andre ord henvender Crafts fotballsett seg til klubber og idrettsutøvere på alle nivåer.

Craft fotballtøy

Craft har etter hvert fått en del fotballtøy i sortimentet sitt. Foreløpig har det blitt et par kolleksjoner fra Crafts side som virkelig har gjort en forskjell på markedet for lagsett, ikke bare på grunn av utseendet, men også på grunn av de overkommelige prisene. Selv om prisene kanskje ikke er blant de billigste, er de fortsatt på et nivå som de fleste har råd til.

Craft fotballtøy med eget trykk
Se priser og utvalg

Selv om det kanskje ikke er mulig å se på mange av de bildene som Craft legger ut av fotballtøyet sitt, så fås alle modeller faktisk med lange armer. De fleste spillere nå om dagen har sterke preferanser for om det skal være korte eller lange armer når de velger fotballtøy – spesielt de som spiller på kunstgress. Det skyldes blant annet at utseendet på trøyen blir litt annerledes. For dem som spiller på kunstgress, betyr det at den beskytter mot hudavskrapninger på det harde underlaget.

Alle Craft-modeller vi har hos Sportmonda, er produsert i 100 % polyester. Det er akkurat det samme materialet som man ser hos noen av de største merkene i verden, som for eksempel adidas, Nike eller Joma. Man gjør altså ikke noe feil hvis man velger Craft som sitt neste fotballtøy.

Craft sportstøy

Craft tøy med eget trykk
Se priser og utvalg

Craft har laget sportstøy siden 1970-årene, da de gikk under navnet «Craft of Sweden». I dag leverer de sportstøy til et hav av sportsgrener, blant annet håndball, sykling, ski, fotball og selvfølgelig løping. I årenes løp har de hatt stor suksess med å kombinere sitt funksjonsdyktige tøy med godt design. Hos Sportmonda er vi utrolig stolte av å være samarbeidspartnere med Craft, som vi mener er et av de kuleste merkene i Skandinavia.

Siden vi inngikk samarbeidet, har vi vært imponert over deres sans for detaljer og de svært spesielle designene som de bringer på banen. Spesielt var vi positivt overrasket over fotballtrøyene Craft Progress Graphic og Craft Pro Control Button da vi holdt trøyene i hendene for første gang. Craft har alltid slått et slag for å være innovative og levere funksjonelt sportstøy av høyeste kvalitet. Vi gleder oss til hva fremtiden sammen med dem vil bringe.

Craft løpetøy

Craft har gjennom mange år vært fast leverandør til mange større og mindre virksomheter i Skandinavia, der de har fått en solid posisjon på markedet for løpetøy. De fleste velger Craft fremfor andre merker på grunn av den gode kvaliteten. Det vi ofte hører fra dem som bestiller løpetøy hos oss, er at man lett kan merke forskjell når man holder en løpetrøye fra Craft i hendene, fremfor en billig «no-name»-trøye.

Når du skal bestille Craft løpetøy hos Sportmonda, er du i gode hender. Vi kan levere trøyer både med og uten trykk. Skal dere for eksempel delta i et mosjonsløp som DHL-stafetten og vil ha firmalogoen deres på det nye løpetøyet, kan dere bare sende logoen til oss, så ordner vi resten. Dere bestemmer selv om dere vil ha trykket på forsiden eller baksiden, og om det skal være i én eller flere farger. Det er ingen begrensninger på hvor mye trykk dere kan få på trøyene. Send oss bare de filene dere har, så vil vi raskt ta en titt på hva som kan la seg gjøre.

Craft leverer også stort sett alt innen løpetøy i tillegg til løpetrøyer. Blant annet er også løpesko, hansker, jakker og bukser å finne i sortimentet deres. Vi har valgt ut de beste delene, men hvis du skulle ha sett noen Craft-modeller som ikke er å finne på nettsiden vår, send oss gjerne en e-post, så vil vi se på om det er noe vi skal ta inn. For øyeblikket har vi løpetrøyen Craft Prime, som vi selv synes lever opp til vår høye standard.

Dere er i gode hender hvis dere velger å bestille løpetøy hos oss. Vi har levert løpetøy til mange større virksomheter, inkludert danske DR, Tivoli, ISS, BT og Jysk. I tillegg har vi fem stjerner på Trustpilot og Google, som er din sikkerhet for at vi holder det vi lover.

contact
LogoSportmonda Logoicon-name-straighticon-name-archedicon-number-spa-10icon-number-ned-10icon-number-eng-10icon-number-fra-10icon-number-ger-10icon-number-por-10icon-number-bel-10icon-number-ita-10icon-number-mex-10icon-number-usa-10icon-list-eng-10icon-list-bel-10icon-list-fra-10icon-list-ger-10icon-list-ita-10icon-list-mex-10icon-list-ned-10icon-list-por-10icon-list-spa-10icon-list-usa-10Club Logo (+2 colors)